Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΟ...

Το πρωτάθλημα της Football League έχει υποβαθμιστεί τόσο πολύ που έχει τρυπήσει & τον πάτο του βαρελιού. Όλες οι ομάδες, με εξαίρεση ελάχιστες ΠΑΕ, βογκάνε οικονομικά & δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Τα έξοδα είναι πολλά, ενώ τα έσοδα  λίγα. Αυτό αυτομάτως συνεπάγεται σε χαμηλής ποιότητας ρόστερ των ομάδων, σπάσιμο συμβολαίων παικτών...πηγαίνοντας αλλού που ίσως πληρωθούν, τα χειραγωγημένα παιχνίδια να έχουν τιμητική θέση & να οδηγούν το έρμο το ποδόσφαιρο. 

Οι διαιτητές ορίζονται & τις πιο πολλές φορές έχουν να εκτελέσουν μια αποστολή, ενώ ο κόσμος έχοντας βαρεθεί όλα αυτά γυρνάει την πλάτη στο σύστημα που ελέγχει τα πάντα, γιατί πολύ απλά το όλο ποδοσφαιρικό βρώμικο προιόν δεν τον εκφράζει. Πηγαίνοντας τώρα στο προχθεσινό ματς με την Λαμία που γνωρίσαμε την ήττα με 3-1, θα θέλαμε να πούμε: 

Καταρχάς ο Π.Γ.Σ έδωσε δύο δώρα στον αντίπαλο & ο "άρχοντας" του αγώνα έκανε το δικό του κομμάτι. Αν σταθούμε ότι αδίκησε την ΜΑΥΡΗ, θα πούμε σιγά το νέο. Όσες φορές μας έχει σφυρίξει ο συγκεκριμένος, μας έχει τσεκουρώσει. Το να βγάζεις μια αργοπορημένη ανακοίνωση διαμαρτυρίας είναι ανώφελο, γιατί πολύ απλά ο κόρακας αυτός έπρεπε εδώ & καιρό να φάει απαγορευτικό & να είχε σταματήσει να μας (εμ)παίζει... 

Πέρα από το αγωνιστικό, το βαθμολογικό & τον "άρχοντα", εμείς θεωρούμε πιο σημαντικό την εικόνα στο γήπεδο σε σχέση με τις εξέδρες. Τα άδεια τσιμέντα μόνο θλίψη σου προκαλούν. Δεν φταίει μόνο ο αέρας, οι καιρικές συνθήκες, η τηλεόραση... Το ποδόσφαιρο - παρωδία φέρνει την απαξίωση, που συνεπάγεται νεκροταφείο - θάνατο. Αυτό πρέπει να προβληματίζει διοικήσεις, δημοσιογράφους & όσους είναι δίπλα στην ομάδα. Όλα ξεκινούν από τον φίλαθλο κόσμο & εκεί τελειώνουν όλα. Καθαρή - υπεύθυνη στάση, λόγια απλά & σταράτα. Να το πούμε διαφορετικά: 

Ο Παρασκευόπουλος ψάχνει το σύστημα του αγώνα με την Λάρισα & πως θα πάρει το διπλό, οι δημοσιογράφοι ψάχνουν ακόμα το ρεπορτάζ & τις καίριες - ουσιαστικές ερωτήσεις, η διοίκηση ψάχνεται, ενώ ο κόσμος ψάχνει τη νέα διοίκηση... Αλλάζοντας τακτική - σκεπτικό - νοοτροπία τότε μόνο θα φέρεις καινούργια δεδομένα. Οι εκφράσεις "μαγαζί γωνία" - "ο κόσμος του Π.Γ.Σ" έχουν αρχίσει να φθείρονται & στο χέρι όλων μας είναι να το γυρίσουμε... 

Blog hits