Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ έχει πάρει φόρα, πετύχαμε δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο εκτός έδρας νικώντας τον Πανελευσινιακό με σκορ 2-0. Οι ΜΑΥΡΟΙ ποδοσφαιριστές είχαν αυτοπεποίθηση στο χορτάρι, με αποφασιστικότητα χτύπησαν τον αγώνα & τα κατάφεραν. Η καλή μέρα φάνηκε από πολύ πρωί, στην πρώτη μας ευκαιρία βάλαμε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Σέντρα του Juninho κεφαλιά Σπίνουλα & ο Σάνδρα με προβολή ανοίγει λογαριασμό. Πριν τη συμπλήρωση του μισαώρου ο Σβούρας με σουτ από τη μεγάλη περιοχή κάνει το 2-0, κλειδώνοντας τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Η νίκη μας, καταδικάζει την Ελευσίνα που δεν προλαβαίνει απ' ότι φαίνεται να γλιτώσει & μοιραία θα ακολουθήσει τον Εργοτέλη & Ολ. Βόλου στην πιο κάτω κατηγορία. 

Ψάχνουμε την ομάδα που θα υποβιβαστεί, ο Π.Γ.Σ με τους 6 πόντους στα τελευταία παιχνίδια κλειδώνει την παραμονή. Μαθηματικά δεν έχουμε σωθεί, αλλά με 1-2 νίκες που θα κάνουμε στη συνέχεια δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Την επόμενη αγωνιστική δε θα πατήσουμε χορτάρι, θα πάρουμε τρίποντο άνευ αγώνα με τον Εργοτέλη. Αυτό σημαίνει αγωνιστικά, 3 στα 3 & 9 πόντοι...

Blog hits