Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ο LEO ΚΑΘΑΡΙΣΕ

Οι ΜΑΥΡΟΙ ποδοσφαιριστές στο χορτάρι της Καλλιθέας έβγαλαν πάθος - δύναμη & πήραν ένα μεγάλο διπλό. Με μπροστάρη τον Leo που πέτυχε 2 γκολ φτάσαμε στη νίκη, τελικό σκορ 1-2. Ο συγκεκριμένος παίκτης παρότι προερχόταν από τροχαίο ατύχημα & η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη για το παιχνίδι, πήρε τον Π.Γ.Σ από το χέρι & εκτέλεσε τον αντίπαλο μέσα στο El Paso

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παίζουν αναγνωριστικά, δεν βγήκαν αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά στα μέσα του ημιχρόνου χτυπήσαμε. Κάναμε αντεπίθεση, κερδίσαμε πέναλτι & 0-1. Το 2ο γκολ ήρθε λίγο αργότερα, ήταν ωραίο σε δημιουργία αλλά & σε εκτέλεση. Αλλάξαμε την μπάλα 4-5 φορές, ο Παπαχρήστος δίνει πάσα πάρε - βάλε στον Leo & 0-2. Ο σκόρερ έφτασε τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα. 

Όλοι οι ΜΑΥΡΟΙ που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κανένας δεν υστέρησε, αλλά θα πούμε ότι & ο Αθανασόπουλος με 4-5 σωτήριες επεμβάσεις έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Ο Π.Γ.Σ αγωνίστηκε με ΜΑΥΡΟ περιβραχιόνιο & μ' αυτό τον τρόπο τιμήθηκε ο γενικός αρχηγός των Νέων Βασίλης Κατσίβελης που έφυγε από τη ζωή. 

Επόμενος αγώνας στο Αίγιο με αντίπαλο την Παναχαική 2005, την Κυριακή 17/04.

Blog hits