Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Η Β' ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ

Η Β' Εθνική των παλαιότερων χρόνων ήταν μια κατηγορία με μεγάλο ενδιαφέρον, συναρπαστικά τα ματς & πολύς ο κόσμος στις εξέδρες. Σιγά σιγά άρχισε τα τελευταία χρόνια να παίρνει φθίνουσα πορεία, υποτιμήθηκε - υποβιβάστηκε & αν συνεχιστεί αυτό το βιολί στο τέλος θα καταργηθεί. 

Η πληρωμή των διαιτητών, οι μετακινήσεις, ΙΚΑ -Εφορία, μισθοί, είναι έξοδα που πρέπει να καλυφθούν. Οι παράγοντες επιζητούν εναγωνίως τηλεοπτική στέγη, αλλιώς το πρωτάθλημα δε θα ξεκινήσει ποτέ. 
Είναι γεγονός ότι όλα τα χρήματα έχουν πέσει στην Α' κατηγορία & από εκεί & κάτω το χάος. Λίγα τα έσοδα, πολλά τα έξοδα που αυτόματα σημαίνει ομάδες με ελλιπέστατα ρόστερ, θέαμα μηδαμινό & ο κόσμος να απέχει. Όλα αυτά συνεπάγονται κακό πρωτάθλημα, συ-στημένα ματς & τα χειρότερα να έρχονται. 

Χρειάζονται σωστές βάσεις ώστε να φτάσουμε στην πολυπόθητη αξιοπιστία. Δύο - τρεις ομάδες έχουν μια οικονομική ευχέρεια, οι υπόλοιποι χέρι - χέρι βράζουν μαζί. Ναι μια καλή χρηματοδότηση των ομάδων είναι απαραίτητη, αλλά από εκεί & πέρα πρέπει να αλλάξει η σκέψη - φιλοσοφία των παραγόντων, το πως βλέπουν το ποδόσφαιρο. Μόνο έτσι τα γήπεδα θα αποκτήσουν ξανά τον κόσμο που έχει χαθεί από τις εξέδρες. Αν δε γίνουν αυτά κάθε χρόνο θα λέμε τα ίδια...& πάλι...& πάλι. 

* Στα αγωνιστικά, Π.Γ.Σ - Ελευσίνα 0-0 & καλή εικόνα για την ομάδα μας. 
Επόμενο φιλικό την Κυριακή 25/09 & ώρα 17:00 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

Blog hits