Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ & ΤΟ... ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ

Μπορεί εχθές να είχαμε την τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο, αλλά ο ΜΑΥΡΟΣ αρχηγός "Τάκαρος" ξεκινούσε την δική του τελετή έναρξης στο πλευρό της αγαπημένης του ΜΑΥΡΗΣ Αρετής.


Αυτός ο έρωτας κρατούσε χρόνια... & ολοκληρώθηκε εχθές Κυριακή 21/08 με τον γάμο των παιδιών στην εκκλησία του Αγ. Νικολάου στην Αλυκή με κουμπάρα την Σοφία.


Οι καλύτερες ευχές μας στο ζευγάρι καθώς είναι απο τα πιο έντιμα & καλά παιδιά που έχουμε γνωρίσει στο Αίγιο.


Ότι καλύτερο στη ζωή σας ΜΑΥΡΕ & ΜΑΥΡΗ - σας αξίζουν τα καλύτερα!


* Κουμπάρα ετοιμάσου σιγά σιγά & εσύ...


Διαβαστε περισσοτερα »

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑ

Αλλαγή τακτικής στις διαπραγματεύσεις πρέπει να ακολουθήσουμε από εδώ & πέρα σύμφωνα με το δικό μας σκεπτικό. Η κοπέλα της φωτογραφίας θα βοηθήσει στην ανεύρεση διοικητικής λύσης για την ΜΑΥΡΗ!!!

Επειδή εδώ & τόσο καιρό πήξαμε στους μουστακαλήδες & διέξοδος δεν φάνηκε, προτείνουμε κάτι ξεχωριστό & δροσερό... Θα πάρει μέρος στις συζητήσεις με υποψήφιους ιδιοκτήτες, έχει το μπλα - μπλα & θα μας ξελασπώσει σίγουρα. 
Μόνο μ' αυτό τον τρόπο η επιτυχία θα είναι εγγυημένη... είναι αυτό που λέμε ότι όλο & κάποιος θα "στραβωθεί" & θα κάνει το σωστό να κατέβει Αίγιο

Ακολουθεί μια τραγουδάρα διαχρονική, ακούγεται όλες τις εποχές του χρόνου & το αφιερώνουμε σε όλα τα ΜΑΥΡΑ αλάνια...


Από την πόρτα σου περνώ, ωραία Αιγιώτισσα
κι από τη γειτονιά σου, κόρη με τις ελιές
και με τα μαύρα μάτια, τι έχεις κι όλο κλαις;

Αργώ και σε μαλώνανε, ωραία Αιγιώτισσα,
η μάνα σου και η θεία σου, κόρη με τις ελιές
και με τα μαύρα μάτια, τι έχεις κι όλο κλαις;

Και σε μαλώνανε για με, ωραία Αιγιώτισσα,
να μην ξαναπεράσω, κόρη με τις ελιές
και με τα μαύρα μάτια, μη κάθεσαι και κλαις.

Θα πάρω αερόπλανο, ωραία Αιγιώτισσα
και θα ’ρθω να σε πάρω, κόρη με τις ελιές
και με τα μαύρα μάτια, να πάψεις πια να κλαις.

Όχι πια κλάματα...
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού
 
Διαβαστε περισσοτερα »

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΞΕΧΕΙΛΩΣΑΝ...

Η παρωδία συνεχίζεται, γελοίες καταστάσεις στοιχειώνουν τον Π.Γ.Σ & επίσημα επικρατεί η συνηθισμένη μούγγα. Δημοσιεύματα εμφανίζονται καθημερινά & αναφέρουν συνεχόμενα ναυάγια στις περιβόητες διαπραγματεύσεις. Αν ξετυλίξεις το κουβάρι θα διαπιστώσεις αστείες καταστάσεις που είναι ότι χειρότερο για την εικόνα της ΜΑΥΡΗΣ

Όλα άρχισαν από την συνέντευξη που δεν παρουσιάστηκαν οι "κλεισμένοι" ιδιοκτήτες, εμφανίστηκε μόνο ένας προπονηταράς... Προχθές στην "πρώτη" του Π.Γ.Σ ο κύριος αυτός ήταν άφαντος, μάλλον θα τον έπιασαν τα χιόνια...Οι έλληνες επιχειρηματίες δεν εμφανίστηκαν πουθενά, σκάει μύτη γερμανικό ενδιαφέρον, δοκιμάζονται 5-6 ποδοσφαιριστές από Αφρική μεριά...ποιός τους έφερε ποιός θα τους πληρώσει, περνάει στα ψιλά γράμματα. 


Ο γερμανός βγάζει ανακοίνωση που λέει ότι η δουλειά χάλασε γιατί του ζητήθηκαν παραπάνω χρήματα λίγο πριν τις τελικές τζίφρες. Επίσημα η ΠΑΕ κατά τη συνήθη τακτική δε βγάζει λέξη, ακολουθεί την περπατημένη ( η "πρώτη" της ομάδας γίνεται στα μουλωχτά & χωρίς τον προπονητή που η ίδια είχε παρουσιάσει!!!). Έρχεται ο Αιγύπτιος, δεν εμφανίζεται πουθενά γιατί μπορεί να μας φάει την γκόμενα! έρχεται το φυντάνι - φεύγει το φυντάνι, έρχονται έλληνες & γερμανοί επιχειρηματίες, σκάει μύτη ο Καραδήμος παρέα με γερμανό προπονητή!!! Αυτά είναι γελοιότητες, τραγικές καταστάσεις για τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ & όλοι έχουν κουραστεί. 

Έτσι & αλλιώς οι επιλογές είναι συγκεκριμένες: Ή ο Π.Γ.Σ αλλάζει χέρια σε σχέση με το ιδιοκτησιακό ή συνεχίζουμε με νέους από Κ-20 αν είναι εφικτό ή πάμε τοπικό παρέα με τις μετοχές. Τελείωσε το Ευρωπαικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, οι Ολυμπιακοί αγώνες τερματίζουν & εμείς περιμένουμε τί; Αν υπάρχει η άποψη ότι ο Π.Γ.Σ ανήκει σε κάποιους & τον έχουν καβάτζα στο σπίτι τους ή μιλάνε όποτε γουστάρουν λέγοντας γενικές αοριστίες, καλύτερα να αλλάξουν άθλημα. 
Πάντως συμφωνούμε απόλυτα με τα λόγια του ποιητή:  
Αυτός που περιμένει πολύ, δεν πρέπει να περιμένει πολλά.
 
Διαβαστε περισσοτερα »

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ...

9 Αυγούστου 1945: Η βόμβα πλουτωνίου ισοπεδώνει το Ναγκασάκι. Σαν σήμερα η κατά 40% ισχυρότερη από αυτή της Χιροσίμα, βόμβα πλουτωνίου με το παρατσούκλι «Fat Man», έπληξε την πόλη Ναγκασάκι. Η βόμβα έπληξε την πόλη στις 11:02 τοπική ώρα, σκοτώνοντας επιτόπου 73.884 ανθρώπους, τραυματίζοντας 74.909 & μολύνοντας άλλους 120.820 με ραδιενέργεια. 

Οι Αμερικανοί, τρεις μέρες μετά τη ρίψη της πρώτης ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα, ολοκληρώνουν το έγκλημά τους με τη ρίψη & δεύτερης ισχυρότερης πυρηνικής βόμβας πλουτωνίου, στην ιαπωνική πόλη Ναγκασάκι. Από την έκρηξη, χάνουν τη ζωή τους πάνω από 75.000 άνθρωποι. 

Μέχρι σήμερα, χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τις συνέπειες της ραδιενέργειας.  

Πάνω από 300.000 είναι τα καταγεγραμμένα θύματα της ραδιενέργειας στις δυο αυτές πόλεις, πολλοί από τους οποίους θα πεθάνουν, όχι από φυσικά αίτια, αλλά από τις μακροχρόνιες επιπτώσεις της ραδιενέργειας.
Διαβαστε περισσοτερα »

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

RIO 2016

Χιλιάδες διαδηλωτές έξω από το στάδιο των Ολυμπιακών Αγώνων στην τελετή έναρξης. Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις για την διαφθορά & την κρατική καταστολή της αστυνομίας. Η Στρατιωτική αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα και συλλήψεις. "Δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας". Με αυτό το στίχο θα μπορούσε να περιγραφεί η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στη Βραζιλία
"Όταν αναλάβαμε τους αγώνες το 2009 πιστεύαμε πως κάτι θα αλλάξει & για εμάς. Μας είπαν πως θα αναβαθμιστεί η περιοχή γιατί είναι κοντά στο Μαρακανά, αλλά το μόνο που ήρθε ήταν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, κάποιοι έχασαν τα σπίτια τους γιατί ήταν κοντά στο γήπεδο & η φτώχεια τους δεν ταίριαζε με το ντεκόρ της μεγάλης γιορτής" Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε κάτοικο της Μανγκέιρα, μιας από τις πιο φτωχές φαβέλες που βρίσκονται κοντά στο Μαρακανά.
Διαβαστε περισσοτερα »

Blog hits