Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΑ ΤΡΙ-ΚΑΚΑ

Ένα ακόμα τρίποντο για την ΜΑΥΡΗ μέσα στο Αίγιο, νίκη με τα Τρίκαλα 1-0. Οι 3 βαθμοί δείχνουν ουσιαστικά την παραμονή μας στην κατηγορία. Ο αντίπαλος μπορεί να είχε βάλει στόχο να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά στο χορτάρι δεν το έδειξε σε καμιά περίπτωση. Ο Γκαραβέλης πέρασε ένα εύκολο απόγευμα πίνοντας καφέ, δεν απειλήθηκε καθόλου σ' όλο το 90λεπτο. 

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τον Π.Γ.Σ αφού στην πρώτη μας ευκαιρία βγάλαμε γκολ. Ο πολύ καλός Τρίγκας, παίζοντας μπροστά από τα στόπερ, έβγαλε με έξυπνη μπαλιά τον Κρητικό στην πλάτη της άμυνας των Τρικάλων, πλασέ & 1-0. Καπάκι χάσαμε διπλή ευκαιρία, σουτ του Leo & προσωρινή απόκρουση από τον αντίπαλο πορτιέρο, ο Κρητικός πλασάρει & ο αντίπαλος τον σταματά σωτήρια. 

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Ένα σουτ & με το ζόρι σε ολόκληρο το ματς. Στο Β' ημίχρονο η ΜΑΥΡΗ προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση δίνοντας μέτρα στον αντίπαλο. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Ρότα δεν κατάφερε από ευνοική θέση να τελειώσει το παιχνίδι. Στο αμυντικό κομμάτι δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα, υπήρχε μεγάλο πάθος, βγαίναμε πρώτοι στην μπάλα & είχαμε θέληση για το τρίποντο. 

Ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος τελείωσε, έχουμε μαζέψει 23 βαθμούς & είμαστε στην θέση.
Επόμενος αγώνας στην Κρήτη με αντίπαλο τον Α.Ο.Χανιά.
 

Blog hits