Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΓΣ

«ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ!!!»

Την Τεταρτη 20/07 η Πρωτοβαθμια Πειθαρχικη Επιτροπη της Football League/2 εβγαλε ενα πορισμα «ΟΧΕΤΟΣ» για την ομαδα μας. Μια αποφαση ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ - ΑΔΙΚΗ & κυριως ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ εις βαρος ενος Συλλογου, με 84 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ στο Ελληνικο ποδοσφαιρικο στερεωμα. Την ωρα που οι ΝΟΜΟΙ ειναι για να εφαρμοζονται & να επικρατει το ΔΙΚΑΙΟ & το ΝΟΜΙΜΟ σε ολα τα επιπεδα, η αρμοδια Πειθαρχικη Επιτροπη της ΕΙΜ εκλεισε τα ματια, καταδικαζοντας τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ με υποβιβασμο! Αποφαση παντελως ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΦΩΡΗ & ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ βαση του ΚΑΠ ο οποιος αναφερεται επακριβως & ρητα σε καθε παρανομη πραξη που αφορα τα ποδοσφαιρικα σωματεια. Η περιπτωση της κατηγοριας με παρατυπα εγγραφα για πλαστη ασφαλιστικη ενημεροτητα, υπαγεται ρητα στο ΑΡΘΡΟ 20 που αναφερει:
1) «ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΑΣΤΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ Η ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΝΟΜΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ: 
α) ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ 6 ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ & ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ 8000 ΕΩΣ 20.000 ΕΥΡΩ. 
β) ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ, ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΝΗ 20.000 ΕΩΣ 100.000 ΕΥΡΩ. 
ΕΑΝ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12 ΜΗΝΩΝ & ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ 15.000 ΕΩΣ 50.000 ΕΥΡΩ».
Η ετημηγορια ομως ηταν να υπαχθουμε στο ΑΡΘΡΟ 26 που κανει λογο για ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!! Αν οι νομοι ειναι για να αλλαζουν βαση «ΔΥΝΑΜΗΣ» & «ΕΞΟΥΣΙΑΣ» απο τη μια & τιμωριας Συλλογων με υποβιβασμο εντελως ΠΑΡΑΤΥΠΑ απο την αλλη, θεωρουμε πολυ απλα οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ! Πιστευουμε & επιθυμουμε τη καθαρση σε ολο το φασμα των Πρωταθληματων, αλλα οι διαταξεις & οι νομοι πρεπει να εφαρμοζονται ΙΣΟΤΙΜΑ! «ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ» εχουν τελεσει επι δεκαετιες σχεδον ολες οι "μεγαλες" ομαδες, χωρις ομως να υπαρχει αναλογη "ευαισθησια" στα κυριαρχα οργανα της ΕΠΟ & τις επιτροπες της. Σε συναρτηση ολων των παραπανω, εχουμε τη πεποιθηση οτι η Επιτροπη Εφεσεων της ΕΠΟ την Τεταρτη 27/07, θα διορθωσει το ΤΡΑΓΙΚΟ & ΑΘΛΙΟ αυτο λαθος που ειναι σε βαρος της ομαδας μας (βαση του αθλητικου νομου) & θα εφαρμοσει εστω & τωρα το ΝΟΜΟ!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ & ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

"www.panaigialeiosfans.gr" 

Blog hits