Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΦΟΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...

Η συγκέντρωση στην ΜΑΥΡΗ ατμόσφαιρα, καπνού & άλλων ρύπων συνεχίζεται, το φαινόμενο αυτό παρατηρείται καιρό τώρα, τείνει να συμπληρώσει τους 2 μήνες. Στο χθεσινό παιχνίδι στα Μέγαρα, όλοι μας περιμέναμε ένα εύκολο απόγευμα, πιστεύαμε ότι θα κάναμε μια νέα αρχή. Ο Βύζας κατέβηκε στο χορτάρι με τα πολλά προβλήματα που τον απασχολούν από την αρχή του πρωταθλήματος, μια ομάδα που είχε βαθμολογική συγκομιδή 4 πόντων (και 3 βαθμούς στα χαρτιά). Ο προπονητής του είχε παραιτηθεί, οι παίκτες του είναι απλήρωτοι & κάποιοι απ' αυτούς δεν αγωνίστηκαν, παιδιά από την ομάδα Νέων συμπλήρωσαν την ενδεκάδα. 

Η ΜΑΥΡΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Α' ημίχρονο, ισοφαρίσαμε στο Β', είχαμε τον έλεγχο, την υπεροχή, 2 δοκάρια, αλλά η κακή εικόνα μας, έκανε εμφάνιση & σ' αυτό το παιχνίδι. 

Οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες αδίκησαν τον ίδιο τους τον εαυτό με την ισοπαλία, μη μπορώντας να κάνουν έναν υγιεινό περίπατο, μια καλή προπόνηση & να πάρουν το εύκολο τρίποντο. Δεν χρειαζόταν ούτε προπονητής στον πάγκο, έπρεπε να πας με αποστολή 11 ατόμων, να βάλεις 1 γκολ στο πρώτο & 1 στο δεύτερο ημίχρονο, να πεις ευχαριστούμε & να φύγεις. Η κακή εικόνα που βγάζει ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ στο χορτάρι αντικατοπτρίζεται & στη βαθμολογική συγκομιδή. Στους 11 τελευταίους αγώνες έχουμε πάρει μόλις 9 πόντους (1 νίκη - 6 ισοπαλίες). 

Κατά την άποψή μας το πρόβλημα της ομάδας μας πηγάζει από τα μέσα & βγαίνει κατά συνέπεια στους αγώνες. Εδώ & 2 μήνες ζούμε το ίδιο έργο & η λύση φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί. Τι μπορεί να αλλάξει & πώς; Προπονητικό team - ποδοσφαιριστές να κάτσουν κάτω να μιλήσουν ειλικρινά, το πρόβλημα πηγάζει από τα σπλάχνα της ομάδας & από εκεί ξεκινάς να βρεις το αντίδοτο. Περίπου ένα μήνα πριν είχαμε μιλήσει για το "ηλεκτροσόκ" που χρειαζόμαστε για την πλήρη ανάκαμψη & να μη γυρίζουμε σ' ένα φαύλο κύκλο. 

Το ποδοσφαιρικό τμήμα καλείται έστω & τώρα (ποτέ δεν είναι αργά) να βρει τα πατήματά του - επιβάλλεται να ανακάμψει, για να πάρει πάλι μπροστά η μηχανή. Κάποιες αλλαγές έγιναν, τώρα αν χρειάζονται & άλλες του στυλ απόκτηση 1-2 ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά - θα πάρουν την ΜΑΥΡΗ στην πλάτη τους για να αντιστρέψουν τα κακώς κείμενα, ίσως & λέμε ίσως να είναι μια λύση, με μια πρόχειρη δικιά μας σκέψη. Επόμενος αγώνας με την Γλυφάδα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου την Κυριακή 19/01. Επιλύοντας το πρόβλημα, κοιτάμε μπροστά, πορευόμαστε στο μέλλον αισιόδοξα, γι' αυτό:

ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ
 

Blog hits