Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ...ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ

Στο σημερινό ματς στον Ταύρο η ΜΑΥΡΗ έδειξε χαρακτήρα, καταφέρνοντας παλικαρίσια να πάρει το χρυσό βαθμό. Το τελικό σκορ 0-0 είναι δίκαιο, ενώ αν μια ομάδα μπορούσε να νικήσει, θα είμασταν εμείς, βάση ευκαιριών. Ο Φωστήρας δεν έβγαλε καμία τελική, δεν έκανε επικίνδυνη φάση στην εστία μας, στον αντίποδα η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ είχε 3 ευκαιρίες, θα μπορούσε να κατακτήσει & τη νίκη. 

Οι απουσίες των 7 ποδοσφαιριστών μας δε φάνηκαν καθόλου - τι & αν ταξιδέψαμε με 16άδα στον Ταύρο, η θέληση, το πείσμα & η αποφασιστικότητα των 14 ΜΑΥΡΩΝ που αγωνίστηκαν ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια. Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα & το απέδειξε περίτρανα στον σημερινό αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν παλικάρια, είχαν ατσάλινη πειθαρχία & αστείρευτα αποθέματα ψυχής. 

Άψογο στήσιμο της ομάδας μας από τον Wenger, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να πάρει ανάσα, το ασφυκτικό πρέσινγκ απαγόρευσε στον Φωστήρα να φανεί επικίνδυνος, ο αντίπαλος βραχυκύκλωσε & μάταια έψαχνε να βρει λύσεις. Είμασταν δυνατοί στις μονομαχίες, βγαίναμε πρώτοι στη μπάλα & προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Σουτ του Κοιλιάρα από καλή θέση η μπάλα καταλήγει άουτ, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία μας για γκολ ήταν ένα σουτ του Brain στην κίνηση, αλλά ο αντίπαλος πορτιέρο έδιωξε θεαματικά σε κόρνερ. Στο Β' ημίχρονο 2 ισάριθμα σουτ του Leo από ευνοική θέση, αποκρούστηκαν από τα σώματα  αντίπαλων αμυντικών. 

Ο κόσμος της ΜΑΥΡΗΣ ήταν εκεί, παρά το εργάσιμο της μέρας, ανεξάρτητα από την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα. Εκπληκτική παρουσία & βοήθεια στη ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ 90 λεπτά. Ο Π.Γ.Σ για άλλη μια φορά μας έκανε περήφανους...Στην τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουμε την Επισκοπή στο κεκλεισμένων θυρών Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, θα παίξουμε να πάρουμε το τρίποντο & ταυτόχρονα το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου.

 


* Όλοι έτοιμοι...
Το ματς αρχίζει.




 



* Πείσμα & θέληση από τους ΜΑΥΡΟΥΣ στο χορτάρι. 


 



* ΜΑΥΡΗ & δεν είμαι καλά...



 



* Το πάθος ξεχειλίζει...




 



* Στο γήπεδο πέφτουν κορμιά.



 



* Και τα μυαλά στα κάγκελα...



 



* Αγωνία στο χορτάρι
παλμός στην κερκίδα.




 




* Το τατουάζ ενός ΜΑΥΡΟΥ
που λέει πολλά...






 



* Ο Άτμα έτοιμος να μπει ξανά στο χορτάρι.




 



* ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ



 


* ΜΑΥΡΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ
ΜΕ ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΨΥΧΗ...




 


* Η ομάδα που αγαπάω στην καρδιά 
έχει Παλαιστή...αλλά & στην πλάτη!!!



 



* Όποια πέτρα & να σηκώσεις έναν ΜΑΥΡΟ θα τον βρεις από κάτω!!!



 


* Το ραδιόφωνο στ' αυτί & 
η ισοπαλία στην Εύβοια είναι γεγονός...



 


* ΜΑΥΡΗ ΓΕΙΑ ΜΑΣ...
ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ!



 


* Ο Γ. Παπαδόπουλος περνά στον αγωνιστικό χώρο
& ο ΜΑΥΡΟΣ οπαδός, γνωστός ως "μουστάκιας σαματατζής"! δείχνει χαρούμενος...


 


* Το παιχνίδι τελειώνει...
Γκρεμίστε τα τείχη!!!





 



* ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ = ΑΡΡΩΣΤΙΑ...



 



* ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ...
ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!! 

Blog hits