Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

Το φετινό πρωτάθλημα της Football League φτάνει στο τέλος, μια αγωνιστική ακόμα για να πέσει η αυλαία & η ΜΑΥΡΗ επιζητά την τελευταία νίκη για να κατακτήσει το στόχο. Είμαστε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα & θέλουμε το τρίποντο για να παραμείνουμε στην τετράδα, ενώ υπάρχει περίπτωση να τερματίσουμε & στην 3η θέση, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα στον Ταύρο ανάμεσα σε Φωστήρα - Ψαχνά.  

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Επισκοπή την Κυριακή 30/03 & ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Το θετικό είναι ότι η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ θα έχει όλη την Αιγιάλεια στο πλευρό της, αφού η ποινή για κεκλεισμένων των θυρών στο συγκεκριμένο ματς δεν ισχύει, καθώς η απόφαση της έφεσης ήταν αθωωτική για την ομάδα μας. Στον αντίποδα το χρηματικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ που μας είχε επιβληθεί, ανέβηκε στα 7.000!!! 

Η καμπάνα μεγάλη & αυτό γιατί "κάποιοι" έριχναν σωρηδόν τα χημικά πριν αρχίσει το ματς με τους γείτονες, βάζοντας στόχο τον κόσμο της ΜΑΥΡΗΣ στα τσιμέντα...

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα του Ρεθύμνου είναι στη 10η θέση, έχει σωθεί άνετα & στο παιχνίδι της Κυριακής δεν αγχώνεται για το αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι αδιάφορη. Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της έχει 5 νίκες & 7 ήττες, καμία ισοπαλία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Επισκοπή είχε έρθει Αίγιο στην τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος της Football League 2, τότε κάναμε φιέστα με νίκη & άπαντες θέλουμε να επαναληφθεί ξανά. Ο αγώνας θα μεταδοθεί & τηλεοπτικά (ΟΤΕ TV).

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ τώρα, μετά τη χρυσή ισοπαλία την περασμένη βδομάδα στον Ταύρο, έκανε όλους μας να χαμογελάσουμε. Τώρα θέλουμε τη νίκη για να πανηγυρίσουμε, μπαίνοντας στα play-off - παίζοντας άλλους 14 αγώνες... Απουσίες αρκετές για ακόμα άλλο ένα παιχνίδι: η τριάδα του κέντρου Κοιλιάρας - Ουρτάδο - Νάστος εκτός, ενώ & οι: Ιωάννου - Κατσικοκέρης δε συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Ένα αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο, σοβαρότητα - πειθαρχία - αποφασιστικότητα & όλα θα πάνε καλά.

VERCEREMOS!!!

Blog hits