Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΥΡΗ & ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

Η Κυριακή ζυγώνει & το μυαλό όλων είναι καρφωμένο στη σέντρα του παιχνιδιού που έρχεται. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΕΚ στις 12/10 & ώρα 18:00 στο "κάστρο" μας. Το ματς θα μεταδοθεί & τηλεοπτικά (ΟΤΕ 4). 

Το ταξίδι του φετινού πρωταθλήματος ξεκινάει & ευχόμαστε στη ΜΑΥΡΗ ΑΡΜΑΔΑ καλή επιτυχία, οι παίκτες μας να είναι υγιείς, σε κάθε αγώνα να έχουν πάθος & τσαμπουκά, να δίνουν αυτό που μπορούν παλεύοντας στο χορτάρι. Προπονητικό team - παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές από τώρα μέχρι την Άνοιξη, πάνω τους πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας, σ' αυτούς ασκείται κριτική, αυτοί μας γεμίζουν συναισθήματα. 

Η συνεργασία, το καλό κλίμα, η σκληρή δουλειά, είναι τα βασικά συστατικά για να πετύχεις το στόχο που έχεις βάλει.

Το πρώτο ματς μας φέρνει αντιμέτωπους με την ΑΕΚ. Ο μεγάλος αντίπαλος στα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού & από τη μέχρι τώρα πορεία στο Κύπελλο, έδειξε τις διαθέσεις του. Είναι μια ομάδα με πλούσιο ρόστερ, ηχηρά ονόματα & έρχεται στο Αίγιο να κάνει ποδαρικό με το δεξί. 

Στον αντίποδα τα "παιδιά" του Μουράτ είναι ετοιμοπόλεμα & θα δείξουν τα δόντια τους. Δε μας τρομάζει τίποτα & κανένας. Αν κάνουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε, στο τέλος θα χαμογελάσουμε. 
Οι ΜΑΥΡΟΙ οπαδοί - φίλαθλοι της Αιγιάλειας θα είναι εκεί, θα χειροκροτήσουν & θα βοηθήσουν την ομαδάρα μας.




ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΥΡΗ...

ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΓΙΟ...



& ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

Blog hits