Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΑΦΩΝΙΕΣ - ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ

Στο Κυριακάτικο ματς ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ γνώρισε την ήττα στο Αίγιο με σκορ 1-0, από την Άεκ. Μπορεί να μην καταφέραμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, αλλά δείξαμε μια καλή εικόνα, παρουσιαστήκαμε αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με την παρουσία που είχαμε στο κύπελλο. Οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες μπήκαν στο χορτάρι & πρώτο μέλημα ήταν να κλείσουν τους χώρους στον αντίπαλο - να μην τον αφήσουν να κάνει το παιχνίδι που θα ήθελε. 

Τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό, αλλά μια αδράνεια της άμυνας, μας έβαλε πίσω στο σκορ. Ποντάραμε στις αντεπιθέσεις & στο Α' μέρος βγάλαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Leo από πλεονεκτική θέση να μην πιάνει γεμάτο σουτ, δυστυχώς δε σκοράραμε. Στο Β' ημίχρονο με τις αλλαγές που έγιναν, κερδίσαμε μέτρα στο γήπεδο, φανήκαμε πιο απειλητικοί. 

Βγάλαμε 2 αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά ένα σουτ του Ουρτάδο & μια κεφαλιά του Kill Bill στην εκπνοή, αποκρούστηκαν σωτήρια από τον αντίπαλο πορτιέρο. Οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες είχαν πάθος - δύναμη, τσαμπουκά, έβαλαν τα πόδια στη φωτιά, ήθελαν να βγουν πρώτοι στη μπάλα, μπήκαν σε μονομαχίες, ενώ υπήρχαν & κάποια σκληρά μαρκαρίσματα στον αντίπαλο, σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι της πρεμιέρας ανήκει στο παρελθόν, κοιτάμε τώρα το επόμενο. 

Στο Κυριακάτικο ματς υπήρχαν & κάποια αρνητικά στοιχεία, όχι σε σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά σε ότι έχει να κάνει με αποδυτήρια & εξέδρα. 

* Γράφτηκαν υβριστικά συνθήματα μέσα στα αποδυτήρια κατά της Διοίκησης. Το να εκφράζεις τα μπινελίκια σου μπαίνοντας στο Στάδιο βράδυ, παραβιάζοντας έναν δημόσιο χώρο - το γήπεδο ανήκει σε όλους τους Αιγιαλείς, είναι μια πράξη καταδικαστέα.

* Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί ήταν υπεράριθμοι, σε σχέση με τα εισιτήρια που είχαν δικαίωμα να πάρουν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ΜΑΥΡΟΙ φίλαθλοι να μην καταφέρουν να πάνε γήπεδο. Επίσης δεν υπήρχε ελεύθερη είσοδος σε μαθητές στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το να αλλάζεις την πολιτική που έχεις χαράξει στο θέμα των εισιτηρίων για ένα & μόνο ματς, απλά δεν είναι εύστοχο.

* Τα σχεδόν "βουβά τσιμέντα" είναι κάτι που δεν το είχαμε νιώσει. Η έλλειψη του συνδέσμου - η ψυχή της εξέδρας, ήταν εμφανέστατη. Τα συνθήματα 90 λεπτά, τα χαρτάκια, οι φωτιές, τα coreo απουσίαζαν, το κατά τα άλλα γεμάτα από κόσμο τσιμέντα, δε θύμιζαν σε τίποτα το παρελθόν, ήταν εκκλησία. Υπήρχαν & κόντρες - αντιδικίες δυστυχώς μεταξύ των φιλάθλων μας & αυτό είναι ένα θέμα που προβληματίζει. Ίσως μια ανοικτή συνέλευση - συζήτηση των φίλων της ΜΑΥΡΗΣ, αν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί, θα μπορούσε να λύσει τις όποιες παρεξηγήσεις. Ο διάλογος βοηθά, εκφράζοντας όλοι την άποψή τους, αυτό μπορεί να οδηγήσει σ' ένα κοινό τόπο συμφωνίας. Ο διπλανός μας στα τσιμέντα είναι φίλος - αδερφός & υποστηρίζει την ίδια ομάδα με μένα. Το "ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ" να μη μείνει σύνθημα, να γίνει πράξη.

Θα επανέρθουμε τώρα στο χορτάρι, η 2η αγωνιστική είναι μπροστά μας. Πανηλειακός - ΜΑΥΡΗ την Παρασκευή 17/10 & ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου. Υπάρχει & τηλεοπτική κάλυψη (OTE Sports). Θα κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα, θέλουμε να βάλουμε τους πρώτους πόντους στο σακούλι.

ΓΕΡΑ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ 


   

Blog hits