Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΠΟΔΟΙ & ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ο χαμός δύο "μορφών" της Ελληνικής κοινωνίας. Ο θρυλικός "Μητσάρας" των γηπέδων έφυγε από τη ζωή, καθώς επίσης & το πιο γνωστό τετράποδο, ο "Λουκάνικος" των διαδηλώσεων. Αρχίζοντας με τον παγκόσμιο σκύλο που έγινε σύμβολο των διαδηλωτών της Αθήνας, που έγινε εξώφυλλο σε δεκάδες περιοδικά ανά τον κόσμο, τραγούδι, θρύλος των social media & που συμπεριλήφθηκε στις 100 προσωπικότητες της χρονιάς 2011 του περιοδικού ΤΙΜΕ, o Λουκάνικος γίνεται πλέον τμήμα του αστικού τοπίου της Αθήνας. 

Ο χαμός του σκύλου που έζησε κυρίως στα Εξάρχεια & έφαγε τόσα δακρυγόνα όσα & οι διαδηλωτές της πλατείας Συντάγματος, προκάλεσε κύμα θλίψης & συγκίνησης στους Αθηναίους, ενώ η είδηση του θανάτου του προβλήθηκε & από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. 

Ο σκύλος μπορεί να πέθανε την περασμένη Άνοιξη, ωστόσο η απώλειά του έγινε γνωστή στις αρχές του μήνα. Ετσι, οι τρεις γκραφιτάδες με τα καλλιτεχνικά ονόματα Martinez, N. Gramms & Smart απέθεσαν τον δικό τους φόρο τιμής στον Λουκάνικο, ζωγραφίζοντας σε τοίχο στου Ψυρρή τη μορφή του & τις φράσεις: «Τα δακρυγόνα μαζί τα φάγαμε» & «All Dogs Go to Heaven» – «όλοι οι σκύλοι πάνε στον παράδεισο».

 intimenews.gr   efimerida.gr

 

Συνεχίζουμε με τον "Μητσάρα" τον δικό μας άνθρωπο, τον δικό μας συνοπαδό που μας αποχαιρέτησε πρόσφατα. Όλοι τον θυμόμαστε στις δεκαετίες 80' 90' πίσω από τις κάμερες στο τέλος των αγώνων, δίπλα σε προπονητές - ποδοσφαιριστές που έδιναν συνέντευξη. Σε πολλά γήπεδα της Αττικής δήλωνε την παρουσία του & ειδικά στην Νέα Σμύρνη - Ριζούπολη - Καλλιθέα. Του ευχόμαστε καλό παράδεισο & να συνεχίσει από εκεί ψηλά να είναι το ίδιο ευφάνταστος.
 
 

* 10 ΧΡΟΝΙΑ...




Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ "ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΣ



 



* ΟΤΑΝ Ο "ΜΗΤΣΑΡΑΣ" ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ... 



 



 
ΚΙ ΑΝ ΧΑΘΕΙΣ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ



Η ΖΩΗ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...







 

Blog hits