Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ...

Η πρώτη έξοδος της ΜΑΥΡΗΣ στο φετινό πρωτάθλημα ήταν απόλυτα επιτυχημένη, Πανηλειακός - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-2. Τα "παιδιά" του Μουράτ έπαιξαν για τη νίκη, το έδειξαν στο χορτάρι & στο τέλος δικαιώθηκαν με το πολύτιμο τρίποντο στην τσέπη. Από το ξεκίνημα του αγώνα μπήκαμε δυνατά, κυνηγήσαμε το γρήγορο γκολ που θα μας έκανε οδηγούς - κουμανταδόρους του παιχνιδιού. 

Τρείς αξιόλογες ευκαιρίες για τη ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ, σουτ του Νάστου από καλή θέση άουτ, ενώ σουτ των Σταμογιάννου - Leo αποκρούστηκαν από τον αντίπαλο πορτιέρο... 3 φάσεις μας έκοψε ο ανοιχτομάτης βοηθός διαιτητή ως οφσάιντ... πρόκειται για μεγάλο κατόρθωμα. Ήρθε όμως η 4η & φαρμακερή, λίγο πριν λήξει το ημίχρονο με τον Ντάνι να βγάζει κάθετη μπάλα & ο Milievits με πλασέ το μπαλάκι. 

Στο Β' μέρος συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό ψάχνοντας το γκολ που θα έφερνε το τρίποντο. Με τη συμπλήρωση περίπου 1 ώρας αγώνα, εκτέλεση κόρνερ του Ντάνι, ο Ιωάννου γυριστή κεφαλιά & ο Σταμογιάννος στο δεύτερο δοκάρι εύκολα με κεφαλιά το 0-2. Μετά κάναμε καλή διαχείριση του παιχνιδιού, τέλος καλό όλα καλά. Ο αντίπαλος σε όλο το 90λεπτο έβγαλε 2 καλές ευκαιρίες - στη μία είχε & δοκάρι - από εκεί & πέρα τίποτα το ιδιαίτερο. 

Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο αντίπαλος είναι αδύναμη ομάδα με οικονομικά προβλήματα, εμείς θα πούμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, μη ξεχνάμε ότι στην πρώτη αγωνιστική τσίμπησε βαθμό στον Άλιμο. Το θέμα είναι ότι τον έβαλες από κάτω στην βαθμολογία & το τελευταίο ότι ο Π.Γ.Σ από τα θεωρητικά "εύκολα" ματς την έχει πατήσει - βλέπε περσινή σεζόν. 

Η 3η αγωνιστική ακολουθεί, να είμαστε αισιόδοξοι & υπομονετικοί.

Blog hits