Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Το παιχνίδι στην Κρήτη δεν έφερε κάτι θετικό για τη ΜΑΥΡΗ, ήττα 1-0 & κοιτώντας παρακάτω, ζητείται ανασύνταξη δυνάμεων. Οι ήττες σου αφήνουν πίκρα & αρκετές φορές φέρνουν γκρίνια, αλλά το θέμα είναι, ξέχωρα από το αποτέλεσμα που μετράει, είναι ποιά εικόνα βγάζεις στο χορτάρι. 

Στο ματς της Δευτέρας πραγματοποιήσαμε μια πολύ μέτρια εμφάνιση & δε δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι απ' αυτό το παιχνίδι. Σ' όλο το 90λεπτο βγάλαμε μόλις 2 σουτ, δεν κάναμε ευκαιρίες, δεν πατήσαμε την αντίπαλη περιοχή. Η αντίπαλη ομάδα κινήθηκε στα ίδια, αλλά ευτύχησε από στημένη φάση να ανοίξει το σκορ & να πάρει το τρίποντο. Το ματς ήταν κλειστό & οι 2 ομάδες πρόσεχαν το "μηδέν" στην άμυνα & ήταν ξεκάθαρο ότι όποιος κατόρθωνε να βάλει γκολ, θα έφευγε νικητής. 

Οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες, ο αέρας είχε την τιμητική του. Εμείς φανήκαμε εγκλωβισμένοι & προβλέψιμοι, από τη μια δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, από την άλλη δεν απειλήσαμε την αντίπαλη εστία. Η ήττα αυτή σε φέρνει λίγο πίσω & δε σου επιτρέπει να έχεις βαθμολογικές απώλειες στην έδρα σου. Το Κυριακάτικο ματς με Αχαρναικό στο Αίγιο κρίνεται καθοριστικό στη βάση ότι θες μόνο τη νίκη, γιατί άλλο αποτέλεσμα, ο μη γένοιτο, θα φέρει πολύ μουρμούρα. Προπονητικό team & ΜΑΥΡΟΙ παίκτες, είμαστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο, για το καλύτερο δυνατό.

Blog hits