Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

RESTART...

Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Χανιά & Αχαρναικό που συνοδεύτηκαν με κακές εμφανίσεις, φέρνουν πικρία & προβληματισμό. Όταν δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις δυσκολίες - απαιτήσεις που έχει ένας αγώνας, όταν απουσιάζει η δύναμη & το πάθος, όταν λείπει το καθαρό μυαλό, μοιραία θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. 

Η ΜΑΥΡΗ καλείται άμεσα να γιατρέψει τις πληγές της, το σήμα κινδύνου έχει ανάψει για τα καλά & επιβάλλεται να γίνει επανεκκίνηση. Έχουμε χάσει έδαφος, ο αρχικός στόχος δείχνει να απομακρύνεται & μπροστά μας έρχεται ντέρμπι με Πατραικό, ματς στο οποίο διεκδικούμε - παίρνουμε τη νίκη. Ο Μουράτ πήρε πάνω του την ευθύνη & δήλωσε ότι το τελευταίο διάστημα τίποτα δεν πάει καλά. Ο προπονητής να φανεί δυνατός, δίνοντας ψυχολογία στους παίκτες & βάζοντας την ΜΑΥΡΗ στο δρόμο της ανάκαμψης. 

Έχουν περάσει 8 αγωνιστικές & το μέγιστο πρόβλημά μας είναι στο επιθετικό κομμάτι, έχουμε μόλις 6 γκολ στο ενεργητικό μας. Δεν παίζουμε με καθαρό φορ περιοχής, ποδοσφαιριστές μας έχουν αποδεσμευτεί (Κοιλιάρας - Ατματζίδης) & η απουσία τους φαίνεται να μας στοιχίζει, καθώς & ο Ντάνι που έφυγε την προηγούμενη βδομάδα. Ευχόμαστε οι νέοι παίκτες που θα ενσωματωθούν στην ομάδα να βοηθήσουν, να δώσουν το κάτι παραπάνω - να κάνουν τη διαφορά. Μπορεί να βρισκόμαστε σε κατηφορικό δρόμο & με την τύχη να μας έχει γυρίσει την πλάτη, αλλά αυτό θα σταματήσει. Στο ματς - πρόκληση με τους γείτονες την Δευτέρα 22/12 θα κάνουμε νέα αρχή. 

Θέλουμε τη νίκη & θα την πάρουμε...


Blog hits