Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ...ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Ψ.

Δεύτερος τελικός έρχεται καπάκι, η ΜΑΥΡΗ κυνηγάει τη νίκη πάση θυσία, εν ολίγοις, το τρίποντο είναι μονόδρομος. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Ηρακλής Ψαχνών την Κυριακή 22/02 & ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Ο Π.Γ.Σ μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με Άλιμο, θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών παίρνοντας μια ακόμα νίκη - ανάσα. 

Ο αντίπαλος βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα & 6 πόντους πίσω μας. Δεν βρίσκεται & στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ούτε μας επιτρέπει να είμαστε άνετοι, αντιθέτως μάλιστα. Ο Ηρακλής Ψαχνών θα έρθει στο Αίγιο & θα δώσει στο χορτάρι ότι έχει & δεν έχει, είναι πληγωμένο θηρίο & αυτό τον καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνο. Έχει νέο προπονητή, ψάχνει θετικό αποτέλεσμα για να αναρριχηθεί πιο ψηλά στον πίνακα. 

Στον αντίποδα η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ παίζοντας ένα αγώνα - τελικό, θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο, στη βάση ότι αφήνεις τον αντίπαλο χαμηλά, αυξάνοντας τη διαφορά. Θα επιδιώξουμε το γρήγορο γκολ που θα λύσει τα πόδια των ΜΑΥΡΩΝ, θα διώξει το άγχος & θα βάλει τις βάσεις για τη σημαντική νίκη. Δύο βασικές απουσίες υπάρχουν για τον Π.Γ.Σ: Φουρτάδο - Νάστος είναι εκτός (τιμωρημένοι).

ΠΑΘΟΣ - ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ...

Blog hits