Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΧΗ

Τα χαμόγελα στο ΜΑΥΡΟ στρατόπεδο περισσεύουν, ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ έπρεπε να κερδίσει, έπαιξε για το τρίποντο & ανταμείφθηκε. Ο πόλεμος βέβαια συνεχίζεται, αλλά όταν παίρνεις το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι - κερδίζεις 2 μάχες καπάκι - είναι πολύ σημαντικό & σου δίνει άλλο αέρα για τη δύσκολη συνέχεια. 

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ - Ηρακλής Ψαχνών 1-0, το αγαπημένο μας σκορ, "ένα γκολ & να καίει" που λέει & ο ποιητής. 
Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης είχαμε τον έλεγχο, πιέσαμε για το γρήγορο γκολ. Μπορεί τα σουτ των: Milievits - Ουρτάδο να μην κατέληξαν στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά στα μέσα του ημιχρόνου ο Σβούρας μετά από ατομική ενέργεια βγάζει σέντρα & αμυντικός του Ηρακλή "καρφώνει" την ομάδα του. 


Στον ίδιο ρυθμό & το Β' ημίχρονο, κάναμε σωστή διαχείρηση & με τον αντίπαλο να μην μπορεί να αναπτυχθεί επιθετικά. 
Τέλος καλό όλα καλά & βλέπουμε μπροστά. 
Γκουτσίδης: "Θέλω να δώσω καταρχάς πολλά μπράβο στους παίκτες μου. Δείξαμε χαρακτήρα, αποδεικνύοντας πως έχουμε τις ικανότητες απέναντι σε ένα παιχνίδι που για μας από την αρχή ήταν πολύ δύσκολο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κατά την γνώμη μου από τα καλύτερα της ομάδας φέτος, καθώς παρά την πίεση & το άγχος οι ποδοσφαιριστές μου έπαιξαν σωστό & ορθολογικό ποδόσφαιρο, πιέζοντας & από τα άκρα αλλά & από τον άξονα. Ευτυχήσαμε στο γκολ, όμως ακόμη & σε αυτή την φάση πιέσαμε πολύ ώστε να γίνει αυτό το λάθος. Πλέον στρεφόμαστε στα επόμενα παιχνίδια, πρέπει να τα παλέψουμε όλα, με σκοπό να επιτευχθεί ο στόχος τής σωτηρίας όσο το δυνατό πιο γρήγορα γίνεται".

Την επόμενη αγωνιστική έρχεται ματς - ντέρμπι: Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
 

Blog hits