Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ πήρε σήμερα το σημαντικό τρίποντο που ήθελε, η νίκη με σκορ 2-0 με αντίπαλο τον Α.Ο.Χανίων, μας κρατάει ζωντανούς στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στην απευθείας σωτηρία. Το πάθος & η αποφασιστικότητα φάνηκε από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης & οι ΜΑΥΡΟΙ κατάφεραν με το καλημέρα - στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία - να βρουν δίχτυα. 

Δράστης ο Milievits... έκανε διαγώνιο πλασέ από δύσκολη θέση μέσα από την περιοχή, σημάδεψε σωστά & η μπάλα στο μπακλαβωτό. Ο ΜΑΥΡΟΣ παίκτης δημιούργησε & την πιο αξιόλογη ευκαιρία που είχαμε στο Α' ημίχρονο, επιχείρησε σουτ μέσα από την περιοχή, ο αντίπαλος πορτιέρο του είπε όχι. Ο Milievits είχε & την άλλη επιλογή, να βγάλει πάσα σε 2 ΜΑΥΡΟΥΣ  που ήταν σε πιο ευνοική θέση & να τελειώσουν τη φάση. 

Στο Β' μέρος ο ρυθμός άρχισε να πέφτει, αλλά ο Π.Γ.Σ ευτύχησε στην πρώτη  φάση που δημιούργησε να καθαρίσει το ματς. Εκτέλεση φάουλ του Milievits, ο Ιωάννου πιάνει την κεφαλιά, ο αντίπαλος πορτιέρο κάνει λάθος - ασταθής απόκρουση - & ο Σβούρας με προβολή από κοντά δίνει το σημαντικό τρίποντο. Ο αντίπαλος δεν βρήκε απάντηση στα γκολ της ΜΑΥΡΗΣ, κάποια σουτ που δοκίμασε σταμάτησαν στον Αθανασόπουλο. Ο στόχος επιτεύχθηκε, πλασαριστήκαμε στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την προνομιούχο θέση. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά το θέμα είναι να το προσπαθήσεις στο χορτάρι & στο τέλος κάνεις ταμείο.

Γκουτσίδης: "Σήμερα ξέραμε όλοι ότι είχαμε να δώσουμε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια μέχρι τώρα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει την εμπειρία της κατηγορίας έχοντας παράλληλα & υψηλούς στόχους. Είμαστε χαρούμενοι για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί καταφέραμε & πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης & δεύτερον γιατί η ομάδα μας κράτησε για 4η συνεχόμενη φορά σε παιχνίδι στο Αίγιο το μηδέν στην άμυνα. Αγωνιστικά, στο δημιουργικό κομμάτι μάς έλειπε η φρεσκάδα των προηγούμενων αγώνων εξαιτίας της κόπωσης από τα συνεχή ματς. Κρατάμε τη νίκη & από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, στο δύσκολο στόχο που έχουμε βάλει για την γρήγορη σωτηρία. Αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω ότι θα έρθει στο τέλος του πρωταθλήματος το πολυπόθητο αποτέλεσμα για την ομάδα μας".

Ακολουθεί ματσάρα την Κυριακή 08/03 στο Μενίδι
Αχαρναικός - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ, δύσκολη έξοδος, αλλά οι ΜΑΥΡΟΙ δε χαμπαριάζουν τίποτα. 

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...

 

Blog hits