Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον Κυριακάτικο αγώνα που δίνει η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ. Το εκτός έδρας παιχνίδι που έρχεται σε 2 μέρες είναι σημαντικό & για να ακριβολογούμε πρόκειται για ένα ματς - ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξεως. Αχαρναικός - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ την Κυριακή 08/03 & ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Μενιδίου

Ο αντίπαλος βρίσκεται στην θέση της βαθμολογίας, είναι ένα πόντο πάνω από εμάς & στοχεύει να κατακτήσει την 4η προνομιούχο θέση. Έχει δυνατή έδρα, διαθέτει ένα σύνολο αξιόμαχο & άκρως ανταγωνιστικό. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, είχε περάσει από το Αίγιο παίρνοντας το διπλό. 

Η ΜΑΥΡΗ έρχεται από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, έχουμε ανακάμψει αγωνιστικά & σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη. 

Οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες έχουν επίγνωση του βαθμού δυσκολίας που κρύβει ο Κυριακάτικος αγώνας. Σε τέτοια ματς - ντέρμπι πρωταρχικό ρόλο έχουν το πάθος & η δύναμη που θα βγάλεις στο χορτάρι. Προέχει η δύναμη - θέληση, με την τεχνική να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αν αναλογιστούμε ότι & οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν θα κάνουν τον αγωνιστικό χώρο βαρύ, εν ολίγοις, φαίνεται ότι δε θα αγωνιστούμε στο χορτάρι αλλά σε χωράφι... Εκτός αποστολής οι Σάνδρα (τιμωρημένος), Φουρτάδο (τραυματίας).

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ...
ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...
 
 

Blog hits