Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΑΙΤΗΣΗ ΠΓΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΠΡΟΣ: Κ. ΦΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΠΟ

ΑΙΤΗΣΗ


Του  ΤΑΠ Παναιγιαλείου που εδρεύει στο Αίγιο, ΤΕΡΜΑ ΟΘΩΝΟΣ, που νόμιμα εκπροσωπείται. 


Κύριε Εισαγγελέα,
Πληροφορηθήκαμε ότι ασκήσατε έφεση υπέρ της ομάδας της Παναχαϊκής για το λόγο ότι δεν ασκήθηκε από το καθ’ ύλη αρμόδιο όργανο η άσκηση πειθαρχικής δίωξης.
Όπως ξέρετε το ίδιο γεγονός συνέβη και με την ομάδα του Παναιγιαλείου και παρ’ όλα αυτά δεν προβήκατε στην ίδια κίνηση όπως και για την ομάδα της Παναχαϊκής.
Προφανώς δεν σας γνωστοποίησαν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής προκειμένου να πράξετε το ανάλογο.
Σε κάθε περίπτωση σας ζητάμε εντός 8 ημερών από σήμερα αφού προφανώς τώρα λαβαίνετε υπόψη την ύπαρξη δικιά μας απόφασης να ασκήσετε αυτεπαγγέλτως έφεση σύμφωνα με το Αρθρο 31 του Πειθαρχικού Κώδικα ανάλογα με την έφεση που κάνατε για την ομάδα της Παναχαϊκής.
Σε περίπτωση που έχετε λάβει γνώση για την δικιά μας απόφαση και δεν ασκήσατε έφεση ενώ για ανάλογη απόφαση άλλης ομάδας ασκήσατε θεωρούμε ότι υπάρχει διάκριση και διαφορετική μεταχείριση εξ ημών ως προς την δικιά μας ομάδα όπως και με άλλες ομάδες π.χ. Καρδίτσα κάτι που αντιβαίνει στον Νόμο και στην Ισονομία απέναντι σ’ όλες τις ομάδες που ως αθλητικός Εισαγγελέας πρέπει να τηρείτε.
Παρακαλούμε άμεσα για τις ενέργειές σας από την στιγμή μάλιστα που εκκρεμεί ενώπιον του  Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ η  εκδίκαση της υποθέσεως μας.
Σε κάθε περίπτωση γνωρίστε μας εγγράφως για ποιο λόγο αν είχατε ενημερωθεί δεν κάνατε έφεση υπέρ της ομάδας μας και κάνετε προβαίνοντας μάλιστα σε δηλώσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς υπέρ της ομάδας της Παναχαϊκής που σημειωτέων απαλλάχθηκε ενώ αντιμετώπιζε τις ίδιες κατηγορίες με την δικιά μας όπως και άλλων ομάδων στο θέμα της πλαστογραφίας.
Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματός μας.

Εκ του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ


--------------------------------------------------------------------------------------------
  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΦΙΛΙΚΟ

Ν.Κουρμπανας
Την Παρασκευή 14/10 και ώρα 6.30 μ.μ. η διοίκηση του Αιγιώτικου Συλλόγου θα παρουσιάσει επίσημα, στα ΜΜΕ, τον προπονητή του Παναιγιαλείου, Νίκο Κουρμπανά, στα γραφεία του Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου.
Την Κυριακή 16/10 και ώρα 4μ.μ. ο Παναιγιάλειος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα της Κορίνθου, στο γήπεδο της Ακράτας

Blog hits