Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ - "ΣΑΝΔΡΑ" IS BACK

Ο στοχος ειναι η κατακτηση της 1ης θεσης & οι ΜΑΥΡΟΙ στο χθεσινο παιχνιδι προσθεσαν στο ενεργητικο τους μια ακομα νικη επι της ομαδας του Παμισου με σκορ 2-1. Ολα ξεκινησαν θετικα με γκολ απο τα αποδυτηρια, κορνερ του Αργυροπουλου κεφαλια του "Kill Bill" & η ΜΑΥΡΗ ανοιξε λογαριασμο. Στα μεσα του 2ου ημιχρονου ο Γκοτσουλιας "Μαχητης", με προβολη φτανει στο πολυποθητο 2ο γκολ & εβαλε τις βασεις για το τριποντο. Απλα οι φιλοξενουμενοι το μονο που καταφεραν ηταν να σημειωσουν γκολ στα τελευταια λεπτα & να μειωσουν στο τελικο 2-1. Γενικα το παιχνιδι κυμανθηκε σε μετρια επιπεδα, ο αντιπαλος ηταν ακινδυνος, οι ΜΑΥΡΟΙ δεν φορτσαραν ιδιαιτερα αλλα πηραν δικαια αυτο που ηθελαν. Καλες ευκαιριες χαθηκαν απο τους "Dominio" "Σταυρακη" "κοντο" αλλα τα σουτ που επιχειρησαν δεν βρηκαν διχτυα. Αξιο αναφορας λογου ηταν το τσουχτερο κρυο, ο λιγοστος κοσμος στις εξεδρες ενω στο αγωνιστικο κομματι & οι 2 ομαδες τελειωσαν το παιχνιδι με 10 παικτες (απο τον Π.Γ.Σ αποβληθηκε ο Ρελλας).  
Ο Π.Γ.Σ αγωνιστηκε με τους: Κοντογιωργας, Θεοφανοπουλος, Γκοτσουλιας, "Τακαρος" Τριγκας, Νικολοπουλος, Αργυροπουλος (74' Μαντας), Dominio (61' Ρελλας) Kill Bill, "κοντος" (53' Μπουλου), "Σταυρακης".
Η επομενη αγωνιστικη βρισκει την ΜΑΥΡΗ να παιρνει στα χαρτια το 3ποντο, αφου ο επομενος αντιπαλος ο Τριταιικος εχει αποχωρησει απο το Πρωταθλημα & η τελευταια αγωνιστικη του 1ου γυρου, ολοκληρωνεται στο Αιγιο με αντιπαλο τις Βρασιες στις 12/02.

Σημερα ολοκληρωθηκε & η μεταγραφη ενος πρωην ΜΑΥΡΟΥ του Δημητρη Σανδραβελη "Σανδρα", ο οποιος υπογραψε μεχρι το καλοκαιρι. Για περισσοτερα στο θεμα εδω.

Blog hits