Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΤΟ ΑΙΓΙΩΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ

Οι ΜΑΥΡΟΙ παιζουν διδασκουν μπαλα, παιρνουν τα 3ποντα & προχωρουν στην ανοδο. Στο Αιγιο δεν εχει "περασει" καμια ομαδα, μετραμε 10 στα 10 & αυτο καταρχας ειναι η συνταγη της επιτυχιας. Στο χθεσινο ματς "σκορπισαμε" 5-1 το Γυθειο με βασικα συστατικα την αγωνιστικοτητα - σοβαροτητα & πειθαρχια. Οι ΜΑΥΡΟΙ συνδυασαν γκολ & θεαμα & ο δρομος που χαραξαν για την επιστροφη στη Γ' Εθνικη τους ανηκει. Στο Α' μερος πετυχαμε 2 γκολ με τους συνηθεις υποπτους "Σταυρακη" & "Kill Bill". Στο Β' ημιχρονο τα γκολ των "Μπουλου" "Σταυρακη" "κοντου" κλειδωσαν την ευρεια νικη του Π.Γ.Σ.
 Η ΜΑΥΡΗ αγωνιστηκε με τους: Κοντογιωργας, Αγουριδης (72' Θεοφανοπουλος), "Σανδρα" (68' Ρελλας), "Τακαρος", Νικολοπουλος (76' Δαλιανης), Τριγκας, "Kill Bill", Αργυροπουλος, "κοντος", "Σταυρακης", "Μπουλου".
Την επομενη Κυριακη παιρνουμε ακοπα 3 ποντους αφου το Τσιλιβη εχει αποσυρθει απο το πρωταθλημα. Υπαρχει αγωνιστικη απραξια 20 ημερων & ο επομενος αγωνας θα διεξαχθει στο Αιγιο την Κυριακη 22/04 στις 17:00 με αντιπαλο την Ερανη Φιλιατρων.

Blog hits