Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΝ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ...

Συνεχιζοντας τα φιλικα παιχνιδια προετοιμασιας, η ΜΑΥΡΗ πετυχε τη νικη απεναντι στον Α.Ο. Γλυφαδας, μπροστα σε καμια 80αρια φιλους & των δυο ομαδων στο Ολυμπιακο συμπλεγμα στο γηπεδο του Ελληνικου. Μια Γλυφαδα με ομαδα νεανικη με μεσο ορο τα 22.5 χρονια που θα βρεθουμε αντιμετωποι & στο Πρωταθλημα της Football League 2. Εχοντας δει ενα παιχνιδι στο Αγρινιο απεναντι στον Παναιτωλικο οπου η εμφανιση μας ηταν εξαιρετικη, μπορουμε να πουμε οτι η σχετικα καλη εικονα του 1ου μερους δεν ειχε την αναλογη συνεχεια στο 2ο. Με τη γνωστη συνταγη - τακτικη Κουρμπανα, οι ΜΑΥΡΟΙ μπηκαν ορεξατοι & πρεσαραν ψηλα απο την αρχη τον αντιπαλο εχοντας στα ποδια τους την μπαλα δημιουργωντας καποιες μικροευκαιριες, χωρις ομως να υπαρχει η τελικη καταληξη στις φασεις. Δειξανε στοιχεια οργανωσης & σιγουρα χρειαζεται & ο χρονος ετσι ωστε να "βρισκονται" καλυτερα στον αγωνιστικο χωρο ετσι ωστε με θεληση & σκληρη δουλεια να ειναι η συνταγη για τη συνεχεια. Οι γρηγορες αντεπιθεσεις & οι καλες τοποθετησεις ειναι ενα απο τα φετινα στοιχεια που παρουσιαζει η ΜΑΥΡΗ ως τωρα. Για την ιστορια στο 45' σκοραρε ο Αργυροπουλος με χτυπημα πεναλτι επειτα απο χερι αμυντικου της Γλυφαδας. 
Στην αναπαυλα ο coach ξεκινησε τις αναμενομενες αλλαγες για να παρουν χρονο & οι υπολοιποι ΜΑΥΡΟΙ. Πετυχαινοντας νωρις το 2ο τερμα μολις στο 48' με το δευτερο πεναλτι & παλι σκορερ ο Αργυροπουλος, το σκηνικο αντιστραφηκε & ο αντιπαλος εγινε η ΜΑΥΡΗ του 1ου ημιχρονου. Το ματς ανοιξε στη συνεχεια & ετσι οι ευκαιριες υπηρχαν & για τους γηπεδουχουν σε 2-3 φορες αλλα & για τη ΜΑΥΡΗ με περιπτωσεις οπως του "Punisher" (Λαζανα), τη φωτοβολιδα με ξερο σουτ του Μαυροπουλου απο τα 25 μετρα που κοντεψε να σπασει το δοκαρι & μια καλη στιγμη ακομα. Για την ιστορια, τελικο σκορ 1-2 με μια πολυ ομορφη εκτελεση φαουλ αλα "Τσαρτα" στο 51' για τους γηπεδουχους. Οι καλυτερες στιγμες του αγωνα αλλα & τα γκολ θα ανεβουν στο διαδικτυο απο τον Αντωνη λογικα εντος της ημερας.
Ξεχωρισαμε τον "Kill Bill" ο οποιος εδειξε οτι βρισκεται σε καλη κατασταση, τον "Leo" (Σκαρτσιλας) & με καλη σταθερη παρουσια τον "Τακαρο" (που αγωνιστηκε με πυρετο) αλλα & τον Σουλη. Ολα τα παιδια θελουν να δειξουν στον "Κουρμπα" οτι μπορουν να προσφερουν & να ειναι ετοιμοι ανα πασα ωρα τους ζητηθει να αγωνιστουν. Ο χρονος μεχρι την αρχη του Πρωταθληματος μας ευνοει & θεωρουμε οτι υπαρχουν μεγαλα περιθωρια βελτιωσης για τη συνεχεια. Περιμενοντας βεβαιως & το κλεισιμο του ροστερ με την ελευση ενος τερματοφυλακα, ισως & μιας προσθηκης ακομα. Στο νευραλγικο χωρο του κεντρου χρειαζεται καπως μεγαλυτερη συνοχη & στα οποια κενα υπαρχουν. 
Τα φιλικα παντως θα συνεχιστουν την ερχομενη Τεταρτη στον Πυργο με αντιπαλο τον Πανηλειακο, μπορει & πιθανον & με ενα ακομα παιχνιδι μεσα στο σ/κ αν βρεθει αντιπαλος.

Blog hits