Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ» & ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

Σε 4 μερες (Κυριακη) γινεται η εκκινηση στο φετινο πρωταθλημα & η αντιστροφη μετρηση ειναι πραγματικοτητα. Στις πολυ δυσκολες συνθηκες που βιωνουμε ολοι μας με τις αντιλαικες - αντεργατικες πολιτικες που εφαρμοζονται, με την ανεργια να σημειωνει το αρνητικοτερο ρεκορ ολων των εποχων & με την ψυχολογια στο ναδιρ, ερχεται η ΜΑΥΡΗ να μας δωσει μια διεξοδο. Το φετινο καλοκαιρι ξεκινησε μια νεα προσπαθεια απο μια ομαδα Αιγιωτων, συγκληθηκε Διοικουσα Επιτροπη που εθεσε καποιους στοχους & μεχρι σημερα εχει πετυχει πολλα μα παρα πολλα πραγματα.
Ο Π.Γ.Σ εγινε ΠΑΕ «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 1927 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» (δειτε εδω την αποφαση) αφου συμπληρωθηκε το Μετοχικο Κεφαλαιο, ο προπονητης Ν. Κουρμπανας παρεμεινε στο τιμονι της ομαδας μας & φτιαχτηκε ενα αξιολογο συνολο με οριοθετημενο στοχο την διεκδικηση της ανοδου στην Football League.

Μοιραστηκαν χιλιαδες Μαθητικα Διαρκειας σε ολα τα σχολεια της Αιγιαλειας & πριν λιγες μερες εγινε η παρουσιαση των νεων "αποκτηματων" της ΜΑΥΡΗΣ σε μια πολυ ωραια γιορτη. Η Διοικουσα Επιτροπη εχει θεσει & αλλους στοχους που θα επιτευχθουν αν η οργανωση που εχει φανει εχει & διαρκεια. Για περισσοτερες φωτογραφιες απο την παρουσιαση της ομαδας εδω. Μεχρι το τελος του 2012 θα γινει & η Συνελευση των Μετοχων για την εκλογη του ΔΣ της ΠΑΕ οπως θα γινει & η εκλογη του νεου Ερασιτεχνη. Μπαινοντας στο αγωνιστικο κομματι που ενδιαφερει ολο το φιλαθλο κοσμο, η 1η αγωνιστικη ειναι γεγονος & την Κυριακη 21/10 & ωρα 16:00 η ΜΑΥΡΗ μπαινει στο χορταρι του Δημοτικου Σταδιου της Ελευσινας για να τεθει αντιμετωπη με τον Α. Μαγουλας. Οι Αιγιαλεις της Αθηνας καλουνται να συσπειρωθουν & να ενισχυσουν απο κοντα την προσπαθεια του Π.Γ.Σ καθως επισης & οσοι φιλαθλοι μπορουν & εχουν τη δυνατοτητα να ταξιδεψουν απο Αιγιο. Δειτε πως μπορειτε να μεταβειτε στο γηπεδο εδω. Τα "παιδια" του Κουρμπανα δηλωνουν πανετοιμοι & ετοιμοπολεμοι για ενα θετικο αποτελεσμα. Σημειωνουμε & τις 2 απουσιες: ο τιμωρημενος Παπαχρηστος & ο τραυματιας Καραδαης. Εμεις θελουμε σε καθε ματς οι ΜΑΥΡΟΙ να δινουν τον καλυτερο τους εαυτο γιατι αυτο ειναι που μετραει. Οι νικες αλλα & οι ηττες ειναι στο προγραμμα αλλα η ουσια ειναι οτι αν δεν παλευεις εχεις χασει σιγουρα, ενω αν παλευεις μπορει & να χασεις αλλα θα ξερεις οτι παλεψες. Ικανοτητα ταλεντο υπαρχει & με τη βοηθεια της τυχης ολα θα πανε καλα, δε φοβομαστε τιποτα & κανεναν!

ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ...

Blog hits