Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ "ΜΠΑΛΤΙ" ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ!

Μεγαλο διπλο πηρε η ΜΑΥΡΗ στη μαχη της Κρητης περνωντας δια "πυρος & σιδηρου" απο τα Χανια με σκορ 1-0. Το γκολ της νικης πετυχε ο "Τακαρος" που μολις ειχε περασει ως αλλαγη στο παιχνιδι, οταν μετα απο εκτελεση κορνερ του Αργυροπουλου με κεφαλια απο το δευτερο δοκαρι της εστιας ων Χανιων, εστειλε ολη την Αιγιαλεια στα ουρανια, δινοντας το δικαιωμα στον Π.Γ.Σ να καθισει μονος - πρωτος στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα. 3 στα 3 & το απολυτο μεχρι τωρα για τα "παιδια" του Κουρμπανα που εχουν βαλθει να μας τρελανουν με τη σοβαροτητα - πειθαρχια & αποτελεσματικοτητα τους. Στο Α' ημιχρονο η ΜΑΥΡΗ πραγματοποιησε πολυ καλη εμφανιση & εχασε ευκαιριες με τους Μαυροπουλο "Leo" "Punisher" αλλα η μπαλα δε μας εκανε το χατηρι. Βγαιναμε στην επιθεση, ψαξαμε το γκολ αλλα δεν καταφεραμε να παρουμε κεφαλι στο σκορ πηγαινοντας στα αποδυτηρια με το 0-0. Στο Β' μερος το παιχνιδι ανοιξε περισσοτερο, ο αντιπαλος μια πολυ καλη ομαδα βγηκε με αξιωσεις να διεκδικησει τη νικη, εχασε 3-4 καλες ευκαιριες αλλα η ΜΑΥΡΗ ειχε "Μπαλτι" με κατεβασμενα ρολα. "Το πουλι" (Μπαλτι) πραγματοποιησε σωτηριες επεμβασεις & ηταν απο τους στυλοβατες της σπουδαιας νικης. Στο δευτερο 45λεπτο ηταν φανερο οτι οποια ομαδα σημειωνε γκολ θα επαιρνε το 3ποντο. Και εμεις με τη σειρα μας δημιουργησαμε ευκαιριες με τους Αργυροπουλο - "Kill Bill" αλλα η μπαλα ειναι στρογγυλη, μεχρι που ο "Τακαρος" πηρε το νομο στα χερια του, βαζοντας της ΜΑΥΡΗ λογικη & με κεφαλια σφραγισε τη νικη μας. Ακολουθουν 2 video με τις φασεις αλλα & την συνεντευξη Τυπου μετα τον αγωνα.
* ΤΟ ΓΚΟΛ & ΦΑΣΕΙΣ ΣΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΔΩΝ TV

* Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ athlitiko.gr

* Δηλωσεις του "Μπαλτι" μετα τον αγωνα στον Δ. Τσερεντζουλια στο Panaigialeiosfc web radio & FANS RADIO.
 Ερωτηση:Το δικο σου σχολιο για το σημερινο παιχνιδι
"Μπαλτι": Δυσκολο παιχνιδι ακομα δεν εχουμε προλαβει να παρουμε ανασες, ειχαμε καλη παρουσια στο Α' ημιχρονο. Στο Β' μερος ανεβηκε ο Α.Ο.Χ μια πολυ καλη ομαδα σε μια δυσκολη εδρα, μας πιεσανε αλλα σε ανυποπτη φαση καταφεραμε να βαλουμε γκολ & υστερα καναμε αυτο που επρεπε & κρατησαμε το αποτελεσμα.
FANS RADIO: Δυσκολο ματς  - μεγαλο αποτελεσμα
"Μπαλτι": Μεγαλο διπλο - τρομερο διπλο ψυχολογιας.
FANS RADIO: Ερχεται μετα απο πολυ καλη εμφανιση στο ματς Κυπελλου αλλα εξακολουθει η ομαδα στα πρωτα 4 επισημα παιχνιδια της να παιζει καλη μπαλα & να παιρνει ταυτοχρονα θετικα αποτελεσματα, που οφειλεται;
"Μπαλτι": Οφειλεται στη χημεια που εχει δημιουργηθει στην ομαδα. Ο Ν. Κουρμπανας εχει καταφερει να μας βγαλει τον εγωισμο απο μεσα μας πρωτα, μετα τον ποδοσφαιριστη & αυτο μας βοηθαει να λειτουργουμε καλυτερα μεσα στο γηπεδο. Συν τοις αλλοις παιζει μεγαλο ρολο οτι οι ποδοσφαιριστες ειναι απο την Αιγιαλεια & δημιουργειται οικογενειακο κλιμα.
FANS RADIO: Η νικη ισοδυναμει με 6 ποντους αν ο Π.Γ.Σ παρει το επομενο παιχνιδι στη εδρα του, ουσιαστικα το πρωτο ματς μπροστα στον κοσμο του Αιγιου
"Μπαλτι": Δυστυχως εχουμε φτασει στο Νοεμβριο για να παιξουμε στην εδρα μας, ειναι ξεχωριστο παιχνιδι, αλλες οι ιδιαιτεροτητες του αγωνα αλλα παμε να παιξουμε τη μπαλα που ξερουμε & πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ειναι υπερ μας.
FANS RADIO: Συγχαρητηρια σε ολους ακολουθει το κουραστικο ταξιδι της επιστροφης
"Μπαλτι": Το ταξιδι της επιστροφης ειναι ευχαριστο, ευχαριστουμε ολους τους φιλαθλους του Αιγιου, αυτους που ακουσαν το παιχνιδι & αυτους που ακολουθησαν την ομαδα γιατι μας δινουν δυναμη & ενεργεια.

Α.Ο. Χανια: Β. Παπαδοπουλος, Κορτσινιδης, Μποχωνης, Ψυχουντακης, Πυθαρουλης, Μποτωνακης (86' Τσαρτσιδης), Κερι, Ταταρακης (81' Μπαρτζιδης), Γωνιωτακης (59' λ.τ. Καμπλιωνης), Δουμανης, Παγκαλος. 
Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς) : Μπαλτιμας, Σανδραβελης (79' Π. Παπαδοπουλος), Παπαχρηστος, Ακπαριδης, Σουλης, Μαυροπουλος, Αργυροπουλος (92' Διαμαντοπουλος), Γκοτσουλιας, Λαζανας, Μπουνας, Σκαρτσιλας (66' Μπουλουμπασης).

Στα αξιοσημειωτα του αγωνα θα σημειωσουμε τα εξης:
*25 ΜΑΥΡΟΙ φιλαθλοι στο πλευρο της ομαδας μας στο σημερινο αγωνα.
* Πανω απο 220 ταυτοχρονες συνδεσεις στα 2 web radio του αγωνα.
*Αποδοκιμασιες μεριδας φιλαθλων των Χανιων προς τον διαιτητη για το μη καταλογισμο πεναλτι.
*Η Διοικηση του Π.Γ.Σ ευχαριστησε τη Διοικηση του Α.Ο.Χ για την αριστη φιλοξενια & επιφυλασσεται να ανταποδωσει στο παιχνιδι του Αιγιου.

Ο επομενος αγωνας για τη ΜΑΥΡΗ θα διεξαχθει στο Δημοτικο Σταδιο Αιγιου την Κυριακη 18/11 & ωρα 15:00 με αντιπαλο τον Φωστηρα. Το πρωτο φετινο παιχνιδι στο καστρο μας για το θεσμο του πρωταθληματος μπροστα στο κοινο της Αιγιαλειας.

ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ
ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...  

Blog hits