Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ... ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Μαυρισε για τα καλα το ρετιρε του βαθμολογικου πινακα, ο Π.Γ.Σ πρωτος σταθερα & χωρις συγκατοικο συνεχιζει να διευρυνει το νικηφορο σερι. Η ΜΑΥΡΗ επικρατησε 1-0 της Καλαματας & βαδιζει σταθερα στο δρομο που σχεδιασε απο την αρχη της σεζον. 
Ο αγωνας ξεκινησε με τις 2 ομαδες να δειχνουν νευρικες & αγχωμενες - ετσι ειναι τα ντερμπι - ειχαμε ενα παιχνιδι κεντρου. Ο αντιπαλος ειχε αμυντικους προσανατολισμους, πρωτο μελημα του ηταν να μη δεχθει γκολ αλλα & επιθετικα ηταν ακινδυνος. 
Η ΜΑΥΡΗ στο Α' μερος δημιουργησε ευκαιριες με τον "Brain", σουτ απο μακρινη αποσταση ομως ο αντιπαλος πορτιερο εδιωξε σε κορνερ. Ιδια καταληξη ειχε & ενα γυριστο σουτ του "Punisher", ενω μια κεφαλια του Σουλη δεν κατεληξε στα διχτυα, υπηρξε διωξιμο πανω στη γραμμη απο αντιπαλο αμυντικο. Στο Β' ημιχρονο "τα παιδια" του Wenger μπηκαν πιο αποφασιστικα & βρηκαν τον τροπο να διασπασουν την αντιπαλη αμυνα με τη συμπληρωση 1 ωρας παιχνιδιου. Σεντρα απο τον "Μαχητη" πλασε του "Leo" η μπαλα στο μπακλαβωτο & εκρηξη στις κερκιδες του Δημοτικου Σταδιου Αιγιου. Μετα το γκολ η ΜΑΥΡΗ εβαλε πλωρη να καθαρισει το ματς αλλα σταθηκε ατυχη, με πιο μεγαλη ευκαιρια ενα σουτ του "Punisher" να καταληγει στο καθετο δοκαρι. Η Καλαματα ειχε 2 καλα σουτ αλλα ο "Μπαλτι" με ωραιες επεμβασεις τους στερησε τη χαρα. Στα τελευταια 20 λεπτα αλλαξαν οι ισορροπιες του αγωνα καθως η ΜΑΥΡΗ επαιξε με 10 παικτες, αποβληθηκε με 2η κιτρινη ο Παπαχρηστος. Ο Wenger πραγματοποιησε 3 αλλαγες που βοηθησαν σημαντικα, οι ΜΑΥΡΟΙ επαιξαν ψυχωμενα & με καθαρο μυαλο εφτασαν στην πολυποθητη νικη. Σε γενικες γραμμες ο Π.Γ.Σ ειχε τον ελεγχο του αγωνα, ο αντιπαλος ηταν "ταμπουρωμενος" πισω & επιθετικα "χλωμος" αφου ο Καουνος η μοναδικη απειλη για την εστια μας εκμηδενιστηκε απο τον Ακπαριδη που εκανε για ακομα μια φορα μεγαλο παιχνιδι. Οι ΜΑΥΡΟΙ παικταραδες εκαναν το χρεος τους στο χορταρι αλλα & η κερκιδα "εκλεψε" την παρασταση. Ο κοσμος της Αιγιαλειας εδειξε ενα μερος της δυναμικης που εχει & βοηθησε στα μεγιστα την ομαδα μας. Υπηρχε παλμος & διψα για νικη.
Στα αξιοσημειωτα του αγωνα:

* 3000 κοσμος πανω - κατω παρακολουθησε το παιχνιδι.
ΜΑΥΡΗ μαγεια!

* Οι μονιμοι πρωταγωνιστες της κερκιδας το club "Bianconeri" εδινε το ρυθμο & οι "φωτιες" που εβαλαν στα τσιμεντα καθυστερησε την εναρξη της αναμετρησης περιπου 5 λεπτα.

* Εργο των "Bianconeri" ηταν & ενα τεραστιο ασπρομαυρο coreo που ειχε καλυψει τη μιση ανατολικη κερκιδα & αναρτηση ενος πανο που εγραφε: "ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΓΝΗΣΙΑ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ".

Ο σκορερ "Leo"
  * Περιπου 60 φιλοι της Καλαματας βρεθηκαν στις εξεδρες του Σταδιου.
                                       (Photos by: "Black Gazelles")
"Akpa" εκ των κορυφαιων







Την επομενη Κυριακη 02/12 η ΜΑΥΡΗ ταξιδευει στην Κρητη για να δωσει μια νεα μαχη με αντιπαλο την ομαδα του Ρουβα. Εμεις απλα λεμε:



ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ WENGER
 

Blog hits