Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η Διοικουσα Επιτροπη της ΜΑΥΡΗΣ παραχωρησε χθες Συνεντευξη Τυπου & εβαλε θεματα για  την ενημερωση ολων των φιλαθλων. Κυριος ομιλητης ηταν ο Προεδρος της  Διοικουσας Επιτροπης Αντωνης Ρελλας, ο οποιος αφου ενημερωσε για τα οικονομικα του συλλογου, αναφερθηκε στη διαδικασια που ακολουθηθηκε & τελικα υπογραφτηκε η συμβαση με ραδιοφωνικο σταθμο του Αιγιου, ενω τονισε κατηγορηματικα οτι προς το παρον δεν υφισταται επισημο site του Παναιγιαλειου.
 
Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ
"Ειναι βασικη υποχρεωση μας, λογω της ευρειας συνδρομης του κοσμου στην ομαδα, να τον ενημερωνουμε για τις εξελιξεις προκειμενου να ξερει που πανε τα χρηματα. Η ομαδα δεν οφειλει ουτε μισο ευρω. Ολες οι τρεχουσες υποχρεωσεις της ειναι πληρωμενες. Το ποδοσφαιρικο τμημα με την αυριανη (σημερινη) πληρωμη θα ειναι τακτοποιημενο & για τον Νοεμβριο, μαζί με οτι συνεπαγεται οπως ειναι οι εισφορες. Η ομαδα εχει καταβαλλει 22.000 ευρω για παλαιοτερες προσφυγες, τηρει ανα μηνα τη ρυθμιση στο ΙΚΑ & τελος Μαρτιου αποπληρωνεται το προστιμο που της επιβληθηκε από το ΣΔΟΕ (αθεωρητα εισιτηρια σε περσινο αγώνα). Ενα μεγαλο κομματι της οφειλης στην ΕΠΟ απο τα δυο προστιμα που επιβληθηκαν με την υποθεση της πλαστογραφιας εχει αποπληρωθει, ενω αναμενουμε απο το Δ.Σ. να κανουν πραξη την υποσχεση που μας εχουν δωσει για κουρεμα 30.000 ευρω. Αυτο σημαινει οτι, με δεδομενο οτι θα γινει το κουρεμα & εχοντας καταβαλλει μεχρι τωρα το ποσο των 30.000 ευρω - μεσω των κερδων απο τη συμμετοχη στο Κυπελλο - απομενει να δωσει ο Παναιγιαλειος 40.000 ευρω. Για τα χρηματα αυτα εχω υπογραψει ρυθμιση με την ΕΠΟ για να καταβαλλει ο Παναιγιαλειος μηνιαιως 3.000 ευρω για να απαλλαγει & απ' αυτο το χρεος.Ομως το νοικοκυρεμα ειναι καλο & κακο. Για μενα ειναι καλο, ομως συμφωνα με τις εξελιξεις για το Συλλογο ειναι κακο. Αποδειξη το γεγονος οτι εγιναν δυο ακομα προσφυγες απο Κουτρουμπη & Διαμαντη, τις οποιες & θα αντιμετωπισουμε. Επισης θελω να αναφερω & ενα λυπηρο για μενα γεγονος. Στα γραφεια της ομαδας ηρθε εξωδικο από την Εταιρια "Expert" για οφειλομενα 4.500 ευρω. Λυπαμαι διοτι ενω ψωνισαμε, δεν αποδωσαμε τα οφειλομενα. Φανηκαμε ασυνεπεις στην Εταιρια που ηταν χορηγος μας τα τρια τελευταια χρονια. Τελικα τι εκανε αυτη η ομαδα; Φτασαμε να χρωσταμε στον χορηγο μας. Μεχρι σημερα εχουμε δωσει περιπου 70.000 ευρω για παλιοτερες οφειλες του Συλλογου. Χρηματα τα οποια θα μπορουσαν να είναι δημιουργικα. 
Ολη η προσπαθεια που κανουμε ειναι ενα στοιχημα, οπου θελουμε να επιστρεψει ο κοσμος στο γηπεδο, να γινει οικονομικη εξυγιανση & να βρει ο Συλλογος τη χαμενη του ταυτοτητα."

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΣΥΝΑΨΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
"Πριν απο το παιχνιδι με την Καλαματα, δεν ειχαμε δικαιωμα για τηλεοπτικη & ραδιοφωνικη μεταδοση του αγωνα, διοτι δεν ειχαμε την απαραιτητη συμβαση για να μεταδιδονται εντος εδρας αγωνες. Επρεπε να μπουμε & εκει σε σωστες βασεις & το καναμε. Στα γραφεια του Συλλογου εφθασε εγγραφο που εκανε γνωστο επισημως, το ενδιαφερον του Ραδιο Αιγιο για τη συναψη συμβασης. Εμεις ως οφειλαμε επικοινωνησαμε & με το δευτερο σταθμο της πολης μας, οπου μας εγινε γνωστο οτι δεν ενδιαφεροταν. Το τιμημα ειναι 600 ευρω μεχρι το τελος της αγωνιστικης περιοδου, με τον σταθμο να αποδωσει τα νομιμα ποσοστα σε ΕΠΟ και ΕΠΑΕ (5%) & απο κει & περα θα υπαρχει προβολη των χορηγων του Συλλογου αλλα & της ομαδας. Θελω να τονισω κατηγορηματικα οτι δεν υπηρχε αλλο ενδιαφερον. Ωστοσο πρεπει να πω οτι τηλεφωνικα ενημερωθηκα οτι ενδιαφερεται & αλλος σταθμος, ο οποιος θα ανοιξει  &  θα πρεπει να περιμενω να βγαλει αδεια, κατι το οποιο δεν ηταν σωστο να κανω. Πισω απ αυτον  το σταθμο που ενδιαφερεται, θεωρω οτι ειναι ο Γιαννης Παπαπετρου."

ΤΟ SITE ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
"Η προηγουμενη Διοικηση δημιουργησε, σωστα κατα τη γνωμη μου, ενα καταπληκτικο site. Οπως γνωριζετε η ιστοσελιδα ειναι περιουσια της ομαδας, ανεξαρτητα ποιος το πληρωσε. Καθυστερημενα σαν Διοικηση, προσπαθησαμε να μας γνωστοποιηθουν οι κωδικοι ωστε το site να ειναι ευθυνη της εκαστοτε Διοικησης, οπως & οι οποιες οικονομικες επιβαρυνσεις υπαρχουν γι' αυτο.Το Σαββατο σε συναντηση που ειχαμε με τον Γιαννη Παπαπετρου για την ιστοσελιδα οδηγηθηκαμε σε αδιεξοδο. Ο Γιαννης Παπαπετρου θεωρει οτι ειναι ιδιοκτησια του. Εμεις, παντως, σας ενημερωνουμε οτι το site αυτο δεν εκπροσωπει τη Διοικηση & την ομαδα του Παναιγιαλειου. Επισης, θελω να καλεσω τον Γιαννη Παπαπετρου να κατεβασει αμεσα το σημα, το λογοτυπο & το υλικο της ομαδας, διαφορετικα θα κινηθουμε νομικα. Η επικοινωνια προς το παρον θα γινεται απο τον εντυπο τυπο & το ραδιοφωνο, ενω συντομα θα γινει ενημερωση για  τον τροπο που θα γινεται διαδικτυακα.
Τελος σε οτι αφορα τη Συνελευση Μετοχων δεν υπαρχει ακομα δεδομενη ημερομηνια. Το σιγουρο ειναι οτι ειμαστε μεσα σε αυτα που προβλεπει η σχετικη νομοθεσια & αυτο θα γινει μετα τις γιορτες."     

Blog hits