Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ...

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

"Τάκαρος"-"Rellinio"-"κοντός"
Σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα, τα μέλη της Παναιγιάλειας οικογένειας, δείπνησαν το βράδυ του Σαββάτου στο εστιατόριο "ΛΙΟΠΕΤΡΟ". Παρόντες σε αυτή την οικογενειακή βραδυά του Αιγιώτικου Συλλόγου ήταν όλοι οι παράγοντες, το ποδοσφαιρικό τμήμα και το προσωπικό της ΠΑΕ, συνοδευόμενοι από τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους. Μάλιστα ο "τιμονιέρης" της ομάδας Νίκος Κουρμπανάς, απαλλαγμένος -προσωρινά- από το αγωνιστικό άγχος, ήταν σε μεγάλα κέφια "καταθέτοντας" τρομερές ατάκες και πειράζοντας άπαντες.
Στο τραπέζι της διοίκησης, όπου κάθονταν οι Αντώνης Ρέλλας, Δ. Οικονομόπουλος, Δ. Μπαλαφούτης, Π. Κουτρόπουλος, Μ. Βαλαβάνης, Γ. Δαλιάνης, Γ. Μπέσκος, Γ. Αποστολόπουλος, Χ. Μαστροκυριάκος, Τ. Σπυρόπουλος και Θαν. Σταθακόπουλος, είναι γεγονός ότι επικρατούσε μεγάλη ικανοποίηση όχι μόνο από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και από την έμπρακτη "οπτική" απόδειξη ότι άπαντες στον Παναιγιάλειο νοιώθουν και είναι μία μεγάλη οικογένεια που θέλει να βοηθήσει τον σύλλογο να πετύχει τον υψηλό αλλά και δύσκολο στόχο που έχει θέσει. Την κατάκτηση της ανόδου στη Football League.
 
Οι μεγάλοι... χαμένοι της γιορτινής βραδιάς ήταν οι τέσσερις απόντες της Παναιγιάλειας οικογένειας. Οι ποδοσφαιριστές Δ. Ακπαρίδης και Αναστ. Καράδαης, που είχαν φύγει για να απολαύσουν ολιγοήμερες διακοπές με τις οικογένειές τους, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Γρ. Παλούμπης λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και το νέο μέλος του συμβουλίου Γιώργος Σωτηρόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι μοιράστηκαν δώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και σε όλο το προσωπικό της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, όπως επίσης και παιχνίδια στα παιδιά τους.
Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου "ΛΙΟΠΕΤΡΟ", κ.κ. Παναγιώτη Παναγόπουλο, Θανάση Γκόφα (τελευταία φωτό) για την προσφορά τους στο Σύλλογο.

                                                                                                                                        ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Blog hits