Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Στο σημερινο παιχνιδι με την Κορινθο ξεραμε εξ αρχης οτι θα ηταν κρυμμενες πολλες δυσκολιες γιατι οσο πλησιαζουμε τις τελευταιες αγωνιστικες του 1ου γυρου οι ομαδες προσπαθουν με νυχια & με δοντια να αναρριχηθουν στην πρωτη 6αδα της βαθμολογιας. Ιδιαιτερα οταν οι αντιπαλοι αντιμετωπιζουν τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ δινουν το κατι παραπανω, οχι μονο γιατι αντιμετωπιζουν τον πρωτοπορο του Νοτιου ομιλου της Football League 2, αλλα εχουν σκοπο να σπασουν το αηττητο της ΜΑΥΡΗΣ. Παλευουν - προσπαθουν - ιδρωνουν & με τη διαιτησια (βλεπε σημερα) αξιο συμπαραστατη τους, αλλα το πολυ πολυ να τσιμπησουν ενα Χ. Το ρολοι φτανει στο 93' & ο φωτεινος πινακας δειχνει τελικο σκορ: Κορινθος - ΜΑΥΡΗ 1-1! Το αποτελεσμα κρινεται θετικο, αλλα ετσι οπως εξελιχθηκε το παιχνιδι οι ΜΑΥΡΟΙ μας στο χορταρι δεν ειχαν να αντιμετωπισουν μονο τους 11 αντιπαλους αλλα & το "τρομερο" διαιτητικο τριο. 
Στο Α' ημιχρονο ξεκινησαμε ιδανικα καθως στην πρωτη ουσιαστικα ευκαιρια μας κατορθωσαμε να βαλουμε τη μπαλα στα αντιπαλα διχτυα με κοντινο σουτ του "Μπουλου". Ειμασταν καλοι, ειχαμε τον ελεγχο του παιχνιδιου, ο αντιπαλος εβγαλε 2 σουτ απο καλη θεση αλλα ο "Κερβερος" ηταν εκει & καθαρισε. Ο Π.Γ.Σ. κατεγραψε μια μεγαλη ευκαιρια οταν σε σουτ - φαουλ του "Brain" εξω απο την περιοχη, εδιωξε σωτηρια ο αντιπαλος πορτιερο. 

Στο Β' ημιχρονο η Κορινθος μπηκε πιο δυνατα, πηρε μετρα στο γηπεδο, ενω εμεις προσπαθησαμε να χτυπησουμε στην "κοντρα". Τοτε ηρθε η ωρα του διαιτητη να "βοηθησει" την προσπαθεια των αντιπαλων. Σφυριζει ενα πεναλτι - πατατα για χερι του Σουλη απο μισο μετρο, αφου προηγουμενως ο ποδοσφαιριστης που το "κερδισε" ηταν & σε θεση οφσαιντ. Μετα "μιλησε" ο βοηθος που μας σταματησε 2 φορες οταν βγαιναμε σε θεσεις βολης. Ανυπαρκτο φαουλ του "Μαχητη" σε αντιπαλο την ωρα που εβγαινε τετ - α - τετ. Μετα το τετ - α - τετ του "Punisher" το σταματαει για οφσαιντ. Για να μην αδικησουμε τον "αρχοντα" του αγωνα μας εδινε & κατι φαουλ στο κεντρο του γηπεδου! Αυτο το εργο εχει παιχτει πολλες φορες στα ελληνικα γηπεδα, απλα κατανταει βαρετο & το σιχαθηκαμε. 

Ετσι ηρθε το ισοπαλο αποτελεσμα, ο αντιπαλος τσιμπησε το βαθμο & εμεις συνεχιζουμε αηττητοι κοιτωντας το επομενο δυσκολο παιχνιδι που ερχεται. Τα "παιδια" του Wenger ειναι πολυ σκληρα για να πεθανουν με κατεβασμενα χερια. Παλευουν - διεκδικουν προσπαθωντας να ξεπερνουν ολες τις δυσκολιες που εμφανιζονται μπροστα τους. 

Ο Π.Γ.Σ. αγωνιστηκε με: "Κερβερος", "Σανδρα", Παπαχρηστος (61' Μπουρλακης), "Τακαρος", Σουλης, "Μαχητης" (78' "Ακπα"), Γ. Παπαδοπουλος, "Brain", "Kill Bill", "Punisher", "Μπουλου" (64' "κοντος").


Στα αξιοσημειωτα του αγωνα:

* Ο "Μπουλου" σημειωσε το 1ο του γκολ στο πρωταθλημα.

* Ο Γ. Παπαδοπουλος ξεκινησε βασικος για πρωτη φορα φετος.

* Ο Μπουρλακης εκανε την 1η του εμφανιση φετος ως αλλαγη.

* 300 ΜΑΥΡΟΙ περιπου εκαναν αισθητη την παρουσια τους στις εξεδρες.

* Οι αποφασεις του διαιτητη & εποπτη προκαλεσαν το "γελιο" οχι μονο στο χωρο του γηπεδου αλλα & απεναντι στο στρατοπεδο!

Ο πολεμος συνεχιζεται & η επομενη "μαχη" θα δοθει την Τεταρτη 23/01 στο γηπεδο του Μενιδιου με αντιπαλο την ομαδα του Αχαρναικου. Σπουδαιο παιχνιδι με μεγαλη βαθμολογικη σημασια, ο αντιπαλος βρισκεται στη 2η θεση 5 ποντους πισω. Ματς για γερα νευρα.

ΜΑΥΡΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ...
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ & ΑΝΑΠΝΕΩ... 

Blog hits