Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΠΟΝΤΑΚΙ & Η ΘΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Τον πολυτιμο βαθμο της ισοπαλιας πηρε η ΜΑΥΡΗ στο σημερινο ντερμπι με τον Αχαρναικο στο Μενιδι. Το τελικο σκορ 1-1, ενα δικαιο αποτελεσμα που αφηνει ικανοποιημενες & τις 2 πλευρες. Το παιχνιδι πηγε ετσι οπως το ειχαμε φανταστει: ο πρωτος & αηττητος ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ηθελε το βαθμο η βαθμους που θα του επετρεπε να μεινει σταθερα στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα & ο αντιπαλος που ειναι δευτερος στην καταταξη θα επιδιωκε τη νικη για να μειωσει τη μεταξυ μας διαφορα.


Παντως ειναι φανερο πως
καμια απο τις 2 ομαδες δεν ηθελε να χασει, γι αυτο οι αμυνες ειχαν τον πρωτο λογο. Παιχνιδι κεντρου, οι μονομαχιες δυνατες & αρκετες & αυτο ειχε σαν αποτελεσμα οι φασεις που "βγηκαν" απο τους 2 "μονομαχους" να ειναι λιγοστες. 

Στο Α' ημιχρονο ειναι χαρακτηριστικο οτι & οι 2 
ομαδες ειχαν απο ενα γκολ
& απο μια αξιολογη ευκαιρια. Η ΜΑΥΡΗ χανει την ευκαιρια με τον "Brain" οταν το σουτ που επιασε μεσα απο την περιοχη εφυγε πανω απο τα δοκαρια - αουτ. Ο αντιπαλος με τη σειρα του ειχε σουτ απο καλη θεση, ομως ο "Κερβερος" με θεαματικη αποκρουση ειπε "οχι". Πριν συμπληρωθει μιση ωρα αγωνα ευτυχησαμε να προηγηθουμε στο σκορ. Σεντρα του "Σανδρα" αψογη κεφαλια του "Kill Bill" η μπαλα στο δοκαρι & μετα αναπαυτηκε στα αντιπαλα διχτυα. Δυστυχως απο ολιγωρια της αμυνας μας δευτερολεπτα πριν ολοκληρωθει το 45λεπτο δεχτηκαμε την ισοφαριση. 

Στο Β' ημιχρονο ειχαμε μια απο τα ιδια, αλλα η ΜΑΥΡΗ παταγε καλυτερα, ηταν καλη, δεν κινδυνευσαμε καθολου, αλλα & εμεις δεν απειλησαμε ιδιαιτερα. Η αξιολογη ευκαιρια μας ηταν στις καθυστερησεις, θα "κλεβαμε τη νικη" ομως "δε μας καθισε". Ο Παπαχρηστος απο αριστερα περναει 2 αντιπαλους, κανει το σουτ, αποκρουει ο αντιπαλος πορτιερο, η μπαλα παλι στον Παπαχρηστο που κανει σεντρα & η κεφαλια του "Punisher" αποκρουεται πριν τη γραμμη απο αντιπαλο αμυντικο. 

Σε γενικες γραμμες το παιχνιδι ηταν μοιρασμενο, ο Αχαρναικος στο Α' μερος ηταν καλυτερος στα σημεια, η ΜΑΥΡΗ στο Β' ειχε τον ελεγχο του αγωνα. Δικαιο - μοιρασμενο - ισορροπημενο το αποτελεσμα που σαφως κρινεται θετικο για εμας που συνεχιζουμε απτοητοι, εχουμε καθησει για τα καλα στην κορυφη & εκει θα μεινουμε. Η διαφορα που ειχαμε απο τον Αχαρναικο παρεμεινε στους 5 ποντους & αυτο ειναι πολυ σημαντικο.


Ο Π.Γ.Σ. αγωνιστηκε με: "Κερβερος", "Σανδρα", Παπαχρηστος, "Τακαρος", Σουλης, "Μαχητης" (92' "κοντος"), Παπαδοπουλος Γ., "Brain" (71' "Ακπα"), 'Kill Bill", "Leo" (63' Μπουλου), "Punisher".



Στα αξιοσημειωτα του αγωνα:

* Ο "Kill Bill" με το σημερινο γκολ εφτασε τα 5 συνολικα & φιγουραρει πρωτος στον πινακα των σκορερ της ΜΑΥΡΗΣ.





* Τα 2 "ακρα" της αμυνας μας "κιτρινιστηκαν", ο λογος για τους: "Σανδρα" - Παπαχρηστο.


 


* Πρωτη ισοπαλια για τον Αχαρναικο στη "σκληρη εδρα" του ( ειχε 5 νικες σε 5 ματς), πριν τον σημερινο αγωνα.

 


* 150 ΜΑΥΡΟΙ φιλαθλοι περιπου, δηλωσαν παρων στο γηπεδο του Μενιδιου.



* Στις κερκιδες παρουσα η Διοικουσα Επιτροπη της ΜΑΥΡΗΣ, οι πρωην Προεδροι Τ.Παπαχριστοπουλος "Επιτιμος", αλλα & Γ.Παπαπετρου παρεα με τον διαιτητη & γιο του Τασο.








Η επομενη αγωνιστικη που θα διεξαχθει την Κυριακη δε μας απασχολει, καθως η ΜΑΥΡΗ θα κανει το ρεπο της. Αγωνιστικη δραση θα εχουμε σε 18 μερες & ο επομενος μεγαλος αντιπαλος ειναι η ομαδα της Επισκοπης. Στις 10/02 λοιπον ταξιδευουμε Κρητη για ενα ακομα ντερμπι που θα σημανει & το τελος του πρωτου γυρου. Μεχρι τοτε "ειμαστε θεατες", ξεκουραζομαστε, δεν αγχωνομαστε, κανουμε προπονησεις & ισως προκυψει & καποια μεταγραφη.











Photos by:panaigialeiosfans.gr

Η ΜΑΥΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

Blog hits