Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ - ΝΕΑ

Η χθεσινη μερα ηταν η τελευταια της χειμερινης μεταγραφικης περιοδου & στο ροστερ της ΜΑΥΡΗΣ προστεθηκαν 2 παικτες. Προκειται για τον Χ. Κανελλοπουλο (επιθετικος) παλιος γνωριμος, αφου αγωνιζοταν στον Π.Γ.Σ. τη διετια 2006-08 & τη σεζον 2009-10 το δευτερο μισο. Ο Αχαιος επιθετικος διαλεξε το νουμερο 19 της ΜΑΥΡΗΣ φανελας. Ενας αλλος γνωριμος ο Β. Γιαννικος (τερματοφυλακας) ενσωματωθηκε στο ροστερ μας. Αν & ο παικτης εκανε προπονησεις απο το καλοκαιρι τωρα εκδοθηκε το δελτιο του & θα φοραει το νουμερο 31.
ΧΡΗΣΤΟ - ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Παντως υπαρχει ακομα για 10 μερες οι μεταγραφες ελευθερων ποδοσφαιριστων & ισως να υπαρξει καποια εκπληξη.

* Ο Justin Isidro ο υπο δοκιμη Πορτογαλος παικτης δεν επεισε & αποχωρησε απο το Αιγιο.
Οι προπονησεις συνεχιζονται καθημερινα με 2 παικτες να εχουν προβληματα. Ο Αγουριδης συνεχιζει να κανει θεραπειες για τη μεση & ο "Σανδρα" ακολουθει ατομικο προγραμμα λογω ενος αιματωματος.
Η 12η αγωνιστικη μετατεθηκε για την Κυριακη 10/02. Αιτια ειναι η απεργια των ναυτεργατων που εχει αναγκασει τα πλοια να ειναι "δεμενα" στα λιμανια. Ετσι η αγωνιστικη που ηταν προγραμματισμενη στις 03/02 μεταφερεται την επομενη Κυριακη. Η ΜΑΥΡΗ ετσι & αλλιως δεν αγωνιζεται (εχουμε ρεπο) & στο χορταρι θα μπουμε στις 17/02 οπου θα αντιμετωπισουμε στο Ρεθυμνο την ομαδα της Επισκοπης.

Blog hits