Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ...

Το Κυριακατικο παιχνιδι της ΜΑΥΡΗΣ στο Αιγιο με τον Α. Μαγουλας εληξε ισοπαλο με σκορ 1-1. Οι δυο ομαδες πηραν απο 1 ποντο & μοιραστηκαν τις εντυπωσεις. Το Α' ημιχρονο ανηκει στους φιλοξενουμενους που πατουσαν καλυτερα στο γηπεδο, ειχαν καλο στησιμο στο χορταρι & δεν επετρεψαν στους ΜΑΥΡΟΥΣ να κανουν το δικο τους παιχνιδι. Ο αντιπαλος καταφερε λιγο πριν την εκπνοη του Α' μερους να σημειωσει γκολ & να παει στα αποδυτηρια με το σκορ υπερ του. 
Εμεις απο τη μερια μας δε βρηκαμε το ρυθμο που θελαμε, φανηκαμε αγχωμενοι, παιζοντας με ανορθοδοξο τροπο. Μια αξιολογη ευκαιρια κατεγραψε ο Π.Γ.Σ. οταν μετα απο σουτ του "Kill Bill" & αποκρουση του αντιπαλου πορτιερο ο "κοντος" παιρνει τη μπαλα, κανει σεντρα αλλα ο "Leo" σε κενη εστια δε θα προλαβει να κανει την προβολη. Στο Β' ημιχρονο μπηκαμε δυνατα, πρεσαραμε ψηλα & στοχος ηταν το γρηγορο γκολ της ισοφαρισης. Το γκολ ηρθε με τη συμπληρωση 5 λεπτων στην επαναληψη, οταν ο "Kill Bill" πιανει την κεφαλια & ο "Leo" στελνει την μπαλα στα διχτυα.
Αποκτησαμε αυτοπεποιθηση, αυξησαμε την πιεση προς την αντιπαλη εστια & ψαξαμε το γκολ της νικης. Μια μεγαλη ευκαιρια για τον Π.Γ.Σ. να παρει το τριποντο χαθηκε οταν μετα απο σεντρα του Κανελλοπουλου, ο "Leo" επιασε την κεφαλια αλλα ο αντιπαλος πορτιερο ειπε οχι. Στο Β' μερος ρισκαραμε, ο "Wenger" ανακατεψε την τραπουλα βαζοντας ολα τα επιθετικα οπλα που ειχε, αλλα το ματς "εκλεισε" στο Χ. Το αποτελεσμα κρινεται δικαιο. Η ΜΑΥΡΗ παρεμεινε στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα, αλλα αποκτησαμε παρεα (μαζι με τον Αχαρναικο).
 


Ο Π.Γ.Σ. αγωνιστηκε: "Κερβερος", "Σανδρα" (77' "Μπουλου"), Παπαχρηστος, "Ακπα", Σουλης, "Μαχητης", Παπαδοπουλος Γ. (88' Μπουρλακης), "Brain", "Kill Bill", "κοντος" (61' Κανελλοπουλος), "Leo".
 




  
Στα αξιοσημειωτα του αγωνα:

* 2ο γκολ του "Leo" στο πρωταθλημα ( και τα 2 στο Αιγιο).

* 7 κιτρινες καρτες εδωσε ο διαιτητης στον αντιπαλο, κυριως λογω καθυστερησεων.

* Στα τελευταια 10 λεπτα ο αντιπαλος επαιξε με παικτη λιγοτερο (2η κιτρινη).

* Περιπου 50 οπαδοι του αντιπαλου βρεθηκαν στις εξεδρες του Σταδιου.
 




Η επομενη αγωνιστικη μας βρισκει να ξεκουραζομαστε, παιρνουμε ακοπα 3 βαθμους, αφου ο αντιπαλος Εθνικος Αστερας εχει αποβληθει απο το πρωταθλημα.

Blog hits