Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...

Στο σημερινο ντερμπι με τον Φωστηρα η ΜΑΥΡΗ παλεψε - αγωνιστηκε, πραγματοποιησε πολυ καλη εμφανιση, αλλα δεν καταφεραμε να παρουμε βαθμο & γνωρισαμε την ηττα με σκορ 1-0. Σε τετοια ματς ειναι συνηθες το τελικο αποτελεσμα να κρινεται στο γκολ, το παιχνιδι κεντρου να εχει τον πρωτο λογο & οποιος ειναι καλυτερος στις λεπτομερειες θα παρει τους βαθμους. Στο Α' ημιχρονο & οι 2 ομαδες ειχαν το μυαλο τους να υπερασπιστουν τα νωτα τους κατα πρωτο λογο & οι φασεις ηταν λιγοστες. 
 
Μια κλασικη ευκαιρια για τους γηπεδουχους οταν σε τετ-α-τετ ο "Κερβερος" σταματησε σωτηρια τον αντιπαλο επιθετικο. Εμεις απο τη μερια μας καναμε το παιχνιδι μας, ειχαμε καλη κυκλοφορια της μπαλας & προσπαθησαμε να "χτυπησουμε" στην κοντρα. Δυο αξιολογες ευκαιριες ειχαμε: Κεφαλια του "Kill Bill" απο πλεονεκτικη θεση, η μπαλα περνα διπλα απο το αριστερο καθετο δοκαρι & σουτ του "Μπουλου" απο καλη θεση, χτυπα σε αντιπαλο αμυντικο & κορνερ. 
 
Στο Β' ημιχρονο μπηκαμε πιο φουριοζοι, δημιουργησαμε αξιολογες ευκαιριες, ψαξαμε το γκολ, αλλα δε μπορεσαμε να βαλουμε τη μπαλα στα διχτυα. Η μεγαλυτερη ευκαιρια ηταν το σουτ του "Kill Bill" εξω απο την περιοχη & τη μπαλα να χτυπα στο οριζοντιο δοκαρι. Ο αντιπαλος πορτιερο ηταν σε καλη μερα & ειπε οχι σε σουτ των: Μπουρλακη - "Brain" διωχνοντας σε κορνερ, ενω & μια θεαματικη κεφαλια - ψαρακι του "Kill Bill" ειχε την ιδια καταληξη. 
 
Μεχρι το 70' ειχαμε τον ελεγχο του αγωνα κυνηγησαμε το γκολ, ειχαμε καλη αναπτυξη, δειξαμε θεληση - παθος. Ο αντιπαλος πολυ καλα οργανωμενος & δυνατος αμυντικα αρχισε σταδιακα να πιεζει, να βγαινει μπροστα & 15 λεπτα πριν τελειωσει το παιχνιδι εφτασε στο γκολ που τον εβαλε οδηγο, σε μια στιγμη που η ΜΑΥΡΗ επαιζε με 10 παικτες για αρκετα ειναι η αληθεια λεπτα (ο "Τακαρος" ηταν εκτος γηπεδου λογω τραυματισμου). 
 
Mετα το γκολ που δεχτηκαμε δε φανηκαμε απειλητικοι, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν προσπαθησαμε μεχρι τη ληξη του αγωνα. Το ντερμπι λαμβανει τελος, η ΜΑΥΡΗ σημειωνει τη 2η ηττα στο πρωταθλημα. Ειμαστε στην 1η θεση & ισοβαθμουμε με τον Αχαρναικο, στη 2η θεση Φωστηρας - Επισκοπη δυο ποντους πισω & 3ος ο Α. Μαγουλας 7 βαθμους πισω. 
 
Υπαρχει συνωστισμος στην κορυφη & μεχρι το τελος του πρωταθληματος οι διαφορες μεταξυ των ομαδων θα ειναι στον ποντο. Παρα την ηττα σημερα ο Π.Γ.Σ. πραγματοποιησε αξιολογη εμφανιση, παλεψε, ηξερε τι ζητουσε στο γηπεδο & αυτο μας ικανοποιει. Ισως το πιο δικαιο αποτελεσμα να ηταν η ισοπαλια, αλλα στο ποδοσφαιρο δεν ισχυει αυτο. 
 
Οταν το σκορ ειναι κολλημενο στο 0-0 & πλησιαζουν τα τελευταια λεπτα, αρχιζει "η ρωσικη ρουλετα", οποιος "βγαλει" το γκολ θα κερδισει. Τα "παιδια" του "Wenger" μοχθησαν στο χορταρι του Ταυρου, επαιξαν χωρις σκοπιμοτητα, μπορει να μη δικαιωθηκαν, αλλα στο επομενο ματς ισως ειμαστε πιο τυχεροι & παρουμε οτι χασαμε σημερα.
 

* Η ΜΑΥΡΗ χειροκροτηθηκε απο ολο σχεδον το γηπεδο κατα την αναχωρηση της για τα αποδυτηρια, δειγμα του σεβασμου της εμφανισης & του "καθαρου" παιχνιδιου που πραγματοποιησε.


 


* Πριν απο την εναρξη του ματς στην εξεδρα, μεσω του panaigialeiosfans.gr δωσαμε ενα μπλουζακι & ενα κασκολ της ΜΑΥΡΗΣ στους φιλους του "φονεα".



 
* Τα παιδια του (FOSTIRISTAS RADIO) ανταπεδωσαν μεσω του blog τους δινοντας μια ανθοδεσμη με την καρτουλα στην photo προς τιμην του Προεδρου μας Π. Παλαιολογοπουλου που εφυγε απο τη ζωη. Καταπληκτικη κινηση & τους ευχαριστουμε.

Photos by: panaigialeiosfans.gr


Ο Π.Γ.Σ. αγωνιστηκε: "Κερβερος", "Σανδρα" (85' Ρελλας), Παπαχρηστος, "Τακαρος" (78' "κοντος"), Σουλης, "Ακπα", "Brain", "Μαχητης", Μπουρλακης, "Μπουλου" (58' Κανελλοπουλος), "Kill Bill"


Συνεντευξη Τυπου των 2 Προπονητων (οπως το κατεγραψε το panaigialeios1927.gr).

WENGER: "Εγινε ενα πολυ καλο παιχνιδι, πραγματικο ντερμπι, ισως αναμεσα στις 2-3 καλυτερες ομαδες του ομιλου. Εμεις σε ολη τη διαρκεια του αγωνα ειμαστε μεσα στη διεκδικηση της νικης εχοντας πολυ καλη παρουσια & εικονα ομαδας. Προσπαθησαμε να παιξουμε στην κοντρα για να γινουμε απειλητικοι & να πετυχουμε καποιο τερμα, ωστοσο δεν τα καταφεραμε. Σε μια φαση που ειχαμε τη μπαλα στο κεντρο, τη χασαμε & δεχτηκαμε το γκολ που εκρινε το ματς. Ειμαι ικανοποιημενος απο την εμφανιση των παικτων μου, ειμαστε σε καλο δρομο & μεσα στο στοχο μας αν & το πρωταθλημα εχει ακομα μελλον. Η μεχρι τωρα πορεια μας ειναι αποτελεσμα της υγειας που εκπεμπουμε & προσωπικα με ικανοποιει πληρως. Ο Π.Γ.Σ. ειναι μια ομαδα που στα επομενα 2 χρονια θα καταφερει να πραγματοποιησει τους στοχους που εχει θεσει. Τελος θελω να ευχαριστησω τον κοσμο για τη συμπαρασταση του στην ομαδα σημερα".
 


Θ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: "Σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια μας ειμαστε καλυτεροι απεναντι στον Π.Γ.Σ. τον οποιο κερδισαμε δικαια. Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ δικαια βρισκεται στην κορυφη. Εχει μια νεανικη ομαδα της οποιας η εικονα οφειλεται στο εργο που εχει κανει ο προπονητης του & θελω να του δωσω συγχαρητηρια γι αυτο".
 


Στα πλασια της 18ης αγωνιστικης που θα διεξαχθει την Κυριακη 24/03, ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ταξιδευει στην Καλαματα για να αντιμετωπισει την τοπικη ομαδα.




ΜΑΥΡΗ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ...



 

Blog hits