Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ «ΚΑΤΑΡΙΑΝΗ» ΑΓΑΠΗ...

Αυτο & αν ειναι deal! Αποκαλυπτουμε σημερα την επισημη προταση που ειχε δεχτει η διοικηση της ΜΑΥΡΗΣ απο τον Πριγκιπα Ismael Abdul Habib Yasser Mohamed τον 3ο, για αγορα των μετοχων του πλειοψηφικου πακετου της ΠΑΕ & την απερριψε! Αν νομιζετε οτι ειναι καποια φαρσα η ενα κακογουστο αστειο, σας παραπεμπουμε στην αποκλειστικη φωτογραφια της Αυτου Εξοχοτης με υπευθυνο του panaigialeiosfans.gr & το γραπτο ντοκουμεντο που παραλαβαμε χθες παρακαλω, που εξηγει το τι συνεβη & τελικα δεν μας... εκατσε να αρχισουμε μαθηματα αραβικης.

Του δειχνουμε τον δρομο...
Επειδη το panaigialeiosfans.gr μιλαει με ντοκουμεντα & οχι αρλουμπες, τα πραγματα με λιγα λογια εχουν οπως φαινονται. Η φωτογραφια με την Αυτου Εξοχοτης ειναι πριν απο λιγες εβδομαδες οταν ηρθε με το προσωπικο πανακριβο μονοκινητηριο learjet του στην Αθηνα & κατελυσε σε υπερ-πολυτελες ξενοδοχειο (στα μπανια δεν ειχε καν πετσετες/σαπουνια & @ολοχαρτο), μας καλεσε να γνωριστουμε & να μαθει οσο το δυνατον περισσοτερα πραγματα για την ΜΑΥΡΗ.

Ο γνωστης της Αραβικης Iggy, παρεα με τον φωτογραφικο φακο του, κατεγραψε την τετ α τετ σκηνη που ειχαμε μαζι του, εχοντας ομως "τσουξει" καποια μπυρονια προηγουμενως (αποτυπωνεται λιγακι & στην φωτογραφια αυτο). Ενδεδειγμενα ντυμενοι με μπουρνουζια & ΜΑΥΡΑ καπελακια (αφου δεν ειχαμε κελεμπιες & τα υπολοιπα) ταυτοχρονα & με την απαραιτητη γενειαδα για το "ταιριασμα", συναντησαμε τον υπερμεγιστο Abdul, (τον αποκαλουμε ετσι γιατι το επιτρεπει σε εμας) τα ειπαμε δυο τρια χερακια... στο τελος δωσαμε ξανα τα χερια & αποχωρησαμε.

Το ΓΝΗΣΙΟ εγγραφο
 Το εγγραφο που δημοσιευουμε αποκλειστικα (διπλα δεξια), ειναι απο το Γραφειο Τυπου του Πριγκιπα, το οποιο εξηγει το τι συνεβη. 

Δεν μπορουμε να αναφερουμε πληρως το τι ακριβως ειπωθηκε μεταξυ μας βεβαια, διοτι δεν θυμομαστε ελεω του ατιμου... ζυθου. 

Παρ' ολα αυτα το ευχαριστηθηκαμε & δεν θα τα βαψουμε & "ΜΑΥΡΑ" (τα εχουμε ηδη χρονια τωρα). Απλα λιγακι προσοχη την επομενη φορα σε τετοιες καταστασεις γιατι... you never know ;)







Υ.Γ1. Του ζητησαμε να βαλει ενα μικρο λεωφορειο να παμε μαζι να παρακολουθησουμε τον εκτος εδρας αγωνα της ΜΑΥΡΗΣ στον Πυργο την Τεταρτη, αλλα ευγενικα μας παρεπεμψε στον Κ.Δημητριαδη... (εχει γνωση ο Καταριανος).

Υ.Γ2. Θα μπορουσε & ισχυει ολο αυτο αν δεν ηταν πρωταπριλια, αλλα υγεια να εχουμε & να σκαμε & κανα χαμογελακι μωρε.

Blog hits