Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΛΙΑΝΗΣ «ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΡΟΛΟ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ»

Μετά από δύο χρόνια συνεχούς παρουσίας στα διοικητικά δρώμενα του Παναιγιάλειου, με διαφορετικές διοικήσεις, κατέχοντας αποκλειστικά τη θέση του γενικού αρχηγού και κατά γενική ομολογία έχοντας καταφέρει να υπηρετήσω με επιτυχία την αγαπημένη μου ομάδα χωρίς προσωπικό όφελος, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτησή μου από τη θέση του γενικού αρχηγού και τη θέση μου ως μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιγιάλειος 1927 ΓΣ.
Οι λόγοι που με ανάγκασαν να οδηγηθώ σε αυτή την απόφαση έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης του Συλλόγου. Συγκεκριμένα παρότι στο ξεκίνημα της προσπάθειας της διοίκησης με πρόεδρο τον κ. Αντώνη Ρέλλα, στην οποία και συμμετείχα αφού μου ζητήθηκε, υπήρχε ομαδική προσπάθεια και ομαδική λειτουργία σχετικά με τα θέματα και τα προβλήματα της ομάδας, τελικά έχουμε φθάσει στο σημείο - το φετινό καλοκαίρι - όλες οι αποφάσεις να παίρνονται «δημοκρατικά» από δύο και μόνο άτομα τους κ.κ. Αντώνη Ρέλλα και Νίκο Κουρμπανά, παρότι ο πρόεδρος της ομάδας τονίζει κατηγορηματικά ότι οι αποφάσεις παίρνονταν ομόφωνα.
Είναι γνωστό ότι από το ξεκίνημα της προσπάθειάς μας και ιδιαίτερα της περσινής χρονιάς η φιλοσοφία της διοίκησης ήταν να στηρίξει και να επενδύσει στο ποδοσφαιρικό ταλέντο της Αχαΐας. Κάτι το οποίο, βέβαια, εφαρμόστηκε πλήρως την περσινή αγωνιστική χρονιά με απόλυτη επιτυχία, αφού ο Παναιγιάλειος κατάφερε στηριζόμενος σε ποδοσφαιριστές της Αχαΐας να κατακτήσει το εισιτήριο ανόδου και να επιστρέψει στην Football League. Ωστόσο, ξαφνικά τους τελευταίους δύο μήνες η φιλοσοφία μας πήγε... περίπατο και ξαναγυρνάμε δυστυχώς στα παλιά και σε «συνταγές» που έχουν αποδειχθεί απόλυτα αποτυχημένες.
Για τους παραπάνω λόγους αναγκάστηκα να δηλώσω παραίτηση και εύχομαι να είμαι η αφορμή για να γίνουν οι αλλαγές που πρέπει στο σύλλογο και να μην χαθεί η μέχρι τώρα προσπάθεια ανάτασης του Συλλόγου και γίνουμε θεατές αρνητικών εξελίξεων.
 
ΥΓ : Άραγε η θέση του γενικού αρχηγού είναι τόσο ισχυρή για να στείλει την ομάδα στο Πρωτοδικείο, εάν δεν αποχωρούσα;

Blog hits