Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Π.Γ.Σ. 2013 - 2014

Τα εισιτήρια Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013 - 2014, όπου η Αιγιώτικη ομάδα θα αγωνίζεται στην Football League & τους χορηγούς τους παρουσίασε εχθές το απόγευμα η ΠΑΕ Παναιγιάλειος. Την παρουσίαση έκανε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ & Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Οικονομόπουλος, παρόντος του προέδρου της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέλλα, των εκπροσώπων των χορηγών, ενώ παρίστανται & τα μέλη των Διοικήσεων της ΠΑΕ & του Ερασιτέχνη.

Οι κατηγορίες & οι τιμές των διαρκείας είναι οι εξής: 
Απλό (100 EUR)
Γυναικείο (50 EUR)
VIP (200 EUR)

Οι κάρτες διαρκείας, ισχύουν για όλα τα εντός έδρας ματς Πρωταθλήματος (13 ματς), βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος (δύο Όμιλοι). Ωστόσο έγινε & μία απαραίτητη διευκρίνιση, η οποία αφορούσε την απίθανη - όπως χαρακτηρίστηκε - περίπτωση που το πρωτάθλημα της Football League διεξαχθεί με έναν όμιλο. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα Διαρκείας θα ισχύσει για τα παιχνίδια του πρώτου γύρου & τα αντίστοιχα του δεύτερου γύρου οι κάτοχοί τους θα καταβάλουν ακόμα το 50% της αξίας για να παραμείνουν σε ισχύ. Επίσης, τονίστηκε ότι & φέτος οι κάρτες Διαρκείας θα έχουν ανταποδοτικότητα με επιχειρήσεις της περιοχής, οι οποίες είτε θα παρέχουν εκπτώσεις είτε κάποια προνόμια.

Μετά την παρουσίαση, το λόγο πήραν οι χορηγοί οι οποίοι δήλωσαν χαρούμενοι για τη συνεργασία τους με τον Αιγιώτικο Σύλλογο, ενώ ξεχώρισε η τοποθέτηση του εκπροσώπου της  «COSMOS TOOLS», κ. Τ. Παναγόπουλου, ο οποίος στην τοποθέτησή του κάλεσε τη Διοίκηση του Παναιγιάλειου να ασκήσει κοινωνική πολιτική & να μεριμνήσει για τους φιλάθλους της ομάδας που είναι άνεργοι ή αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα & αδυνατούν να παρακολουθήσουν τον ΠαναιγιάλειοΧορηγοί των καρτών Διαρκείας είναι η «PIZZA IQ», η εταιρία «COSMOS TOOLS», η εταιρία «ΚΡΙΝΟΣ» & η εταιρία ελαστικών «Αφοι ΦΡΑΓΚΟΥ ΟΕ».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας, αφού ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, υποσχέθηκε πως όλα τα μέλη της Διοίκησης θα συνεχίσουν με αξιοπιστία & αξιοπρέπεια το έργο που ξεκίνησαν πέρσι το καλοκαίρι καλώντας όλη την Αιγιάλεια να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Η διάθεση των καρτών έχει ήδη ξεκινήσει & οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Δημοτικό Στάδιο, αλλά & από μέλη της Διοίκησης.

Στο αγωνιστικό μέρος οι «ΜΑΥΡΟΙ» έπειτα & απο το νικηφόρο φιλικό προετοιμασίας της Κυριακής απέναντι στην Ένωση Ερμιονίδας με 1-0 με σκόρερ τον "Kill Bill", χθές απόλαυσαν μετά από πολύ καιρό το ρεπό που τους δόθηκε & από σήμερα επέστρεψαν & πάλι στις διπλές προπονήσεις.

ΠΗΓΗ:
aigialeiaspor
ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Blog hits