Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ "ΣΒΟΥΡΑ"

Καλή εικόνα παρουσίασε η ΜΑΥΡΗ στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Καλλιθέα, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 1-0. Ελάχιστες οι φάσεις στις δύο εστίες, ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ έβγαλε 2 ευκαιρίες, πέτυχε γκολ με κεφαλιά του Αλεξάντροβιτς μετά από σέντρα του Kill Bill, ενώ κεφαλιά του Άκπα από καλή θέση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι ΜΑΥΡΟΙ με το συνεχόμενο πρέσινγκ κατάφεραν να κρατήσουν τον αντίπαλο & να μη βγάλει ευκαιρίες. Ωστόσο το πρόβλημα που έχουμε στη μεσαία γραμμή, στο δημιουργικό κομμάτι είναι φανερό. Μετά τη λύση συμβολαίου με τον Ριζογιάννη, επείγει η απόκτηση αμυντικού μέσου, ενώ & ένας δημιουργικός μέσος θα έδινε λύσεις. Όλες οι επιθέσεις μας είναι από τα πλάγια, έχουμε πρόβλημα στον άξονα. Αν η Διοίκηση κρίνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά, σε συνεργασία με τον προπονητή θα κάνουν το καλύτερο. Επόμενος φιλικός αγώνας την Τετάρτη 28/08 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου με αντίπαλο τους γείτονες μας Πατρινούς.

 
 
 
 
* ΜΑΥΡΗ - Καλλιθέα 1-0




 
 
 
 
* ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ...




 
 
 
 
* ΦΛΙΓΚΟΣ - KILL BILL το ένα - δύο & χάθηκε το τόπι


 
 
 
 
 
 
 
 
* Ανδρούτσος - Παπαχρήστος - Αγουρίδης - Ιωάννου - Σούλης - 
Μαχητής - Μαυρόπουλος - Ρεκλείτης - 
Φλίγκος - Αλεξάντροβιτς - Kill Bill
 
 
 
* Μπότος - Σάνδρα - Τάκαρος - Άκπα - Παπαδόπουλος Γ. - 
Leo - κοντός - Punisher


 
 
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ "ΣΒΟΥΡΑ" ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ


Παίκτης τού ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιάννης Μπουρλάκης, που σήμερα το απόγευμα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Αντώνη Ρέλλα, με τον οποίο συμφώνησε να επιστρέψει στον «Μελανόλευκο» Σύλλογο.
Ο 20χρονος επιθετικός βρέθηκε το απόγευμα στις κερκίδες τού Δημοτικού Σταδίου Αιγίου για να παρακολουθήσει το φιλικό τής «Μαύρης Θύελλας» με την Καλλιθέα και αμέσως μετά είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Πρόεδρο της ομάδας, απ’ όπου επήλθε και η οριστική συμφωνία.
Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανήκε στην Παναχαϊκή, απ’ όπου όμως έμεινε ελεύθερος, ενώ ενδιαφέρον για τον ίδιο υπήρξε και από τον Ατρόμητο Αχαΐας

Blog hits