Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ - ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Η οπαδική συλλογικότητα των Bianconeri σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αιγιαλείας, επιχειρεί να απαλύνει τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση που δίνουν αρκετοί συμπολίτες μας στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας. 

Γι' αυτό το σκοπό διοργανώνεται φιλικός αγώνας στις 29/12 (θα ανακοινωθεί προσεχώς με δελτίο τύπου), ενώ παράλληλα αρχίζει ένας μαραθώνιος αλληλεγγύης με συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, παντός είδους κονσέρβες, λάδι κλπ.), ειδών ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων και ειδών πρώτης ανάγκης.

 


 
Στην περίοδο της οικονομικής - κοινωνικής και πολιτικής κρίσης που βιώνουμε, το μόνο που πρέπει να διατηρούμε ακέραιο ώστε να επιβιώσουμε ως κοινωνία, είναι η ανθρωπιά μας και το αίσθημα αλληλεγγύης.Από την Τρίτη 17/12 έως και το Σάββατο 28/12, τις ώρες 7-8μμ, ο σύνδεσμος (Ρωμανιώλη 12) θα είναι καθημερινά ανοιχτός για τους ανωτέρω λόγους.

Καλούμε όλη την οικογένεια του Παναιγιαλείου αλλά και της περιοχής γενικότερα να συνδράμει, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του, ώστε να προσφέρουμε όλοι μαζί, χείρα βοηθείας στους ολοένα και περισσότερους συμπολίτες που αντιμετωπίζουν πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης.

BIANCONERI CLUB AIGIO

 

Blog hits