Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΝΑ ΣΑΙ & ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ...

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που βγάζει έντονα συναισθήματα, τόσο σ' αυτούς που πρωταγωνιστούν στο χορτάρι, όσο & σ' όλους εκείνους που παρακολουθούν από την κερκίδα. Κάποιες Κυριακές θα χαρείς - θα ενθουσιαστείς, αν η ομάδα σου κατακτήσει τη νίκη, θα χειροκροτήσεις τους ποδοσφαιριστές σου αν παλέψουν στο χορτάρι, ακόμα & να χάσουν. Κάποιες άλλες Κυριακές θα στεναχωρηθείς, ίσως να απογοητευτείς αν γευτείς την ήττα, αλλά μην ξεχνάμε ότι η ζωή έτσι είναι, έχει τα πάνω & τα κάτω. 

Δεν γίνεται να κερδίζεις σ' όλους τους αγώνες - ούτε θα τους χάσεις όλους. Τα αποτελέσματα στην τελική είναι τρία, αλλά δυστυχώς τα σενάρια που ακούγονται πολλά. Οι γνωστοί "ξερόλες" γνωρίζουν από πριν πόσο θα λήξει ένα παιχνίδι & η απόλυτη κακία στο αποκορύφωμα. Αυτοί ήξεραν & το αποτέλεσμα του αγώνα με Πανηλειακό & με τα Ψαχνά & είναι σίγουρα βέβαιοι, για το τι θα γίνει στον Ταύρο. 

Εγώ ένα ξέρω: Σήμερα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, νίκησε δίκαια, η ΜΑΥΡΗ προσπάθησε, δε βγήκε το παιχνίδι μας & χάσαμε. Τα πράγματα είναι απλά: Κοιτάς παρακάτω, οι αγώνες συνεχίζονται, πηγαίνεις το Σάββατο στον Ταύρο & παλεύεις για θετικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας με τον Φωστήρα είναι κυριολεκτικά τελικός, κατεβαίνεις με στόχο να τσιμπήσεις βαθμό ή βαθμούς & όλοι μας να έχουμε θετική ενέργεια - ελπίδα - αισιοδοξία. Επειδή κάποιοι όπως ανέφερα πιο πάνω γνωρίζουν το τελικό αποτέλεσμα (έχουν αρχίσει ήδη από σήμερα τις κακίες), εγώ θα τους πω ότι είμαι από χωριό & δεν κατέχω τι θα γίνει το Σάββατο. 

Αυτό που ενδιαφέρει την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΑΥΡΩΝ φιλάθλων, είναι να πάς, να παλέψεις, να διεκδικήσεις & αν χαμογελάσουμε είναι το καλύτερο. Αν, ο μη γένοιτο δε μας κάτσει, ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να μηδενίζεις όλη τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα. Το ότι είσαι μια ανάσα από τα μπαράζ ανόδου, αυτό από μόνο του είναι επιτυχία. Λοιπόν το Σάββατο τα σπουδαία, όλα τα άλλα είναι παραμύθια...

Ενα μεγάλο μπάβο στους Bianconeri για την κορεό που δημιούργησαν & όλους τους φιλάθλους που βοήθησαν, όπως μπορούσε ο καθένας για να πραγματοποιηθεί το ασπρόμαυρο υπερθέαμα & γενικά όλη η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στα τσιμέντα.

ΕΙΣΑΙ ΜΑΥΡΟΣ & ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...



Blog hits