Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ...

Δύο μέρες πριν τον κρισιμότερο αγώνα της φετινής χρονιάς & η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη στον Ταύρο. Φονέας γιγάντων - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ συγκρούονται το Σάββατο 22/03 & ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ταύρου. Υπάρχει & τηλεοπτική κάλυψη (ΟΤΕ 4). Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία & για τις 2 ομάδες, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ & Φωστήρας διεκδικούν την τέταρτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. 

Ο αντίπαλος παίζει μόνο για ένα αποτέλεσμα, ψάχνει οπωσδήποτε τη νίκη, γιατί μόνο έτσι θα μας προσπεράσει στη βαθμολογία. Η ΜΑΥΡΗ τώρα, πηγαίνει λαβωμένη μεν, σ' αυτό το ματς (7 ποδοσφαιριστές μας λόγω καρτών & τραυματισμών θα απουσιάζουν), αλλά αυτοί που θα αγωνιστούν δε, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα ματώσουν στο χορτάρι. 

Δεν πτοούμαστε ούτε από τις σημαντικές απουσίες βασικών παικτών μας, δεν χαμπαριάζουμε που αντιμετωπίζουμε την ιστορική ομάδα του Ταύρου στην σκληρή της έδρα, θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια, είμαστε ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΙ. Αν στο συγκεκριμένο αγώνα αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα, το κέρδος που θα αποκομίσουμε όλοι μας είναι σημαντικό. Αν δεν τα καταφέρουμε, πάλι θα είμαστε κερδισμένοι, στη βάση ότι η φετινή χρονιά είναι επιτυχημένη. Έχουμε φτάσει στην πηγή & θέλουμε να πιούμε νερό - αυτό είναι απολύτως θεμιτό. Αν δεν πετύχουμε το στόχο, δε σημαίνει τίποτα, δεν ξεχνάς ποτέ τις χαρές - τις συγκινήσεις, ακόμα & τις στραβές, που πέρασες μέχρι σήμερα. 

Τα αγωνιστικά κατορθώματα - οι μεγάλες νίκες σε Καλλιθέα, Βόλο, η τεσσάρα στη γειτόνισσα, ο κόσμος να βγαίνει στο δρόμο & να χαίρεται για τη ΜΑΥΡΗ καψούρα. Επίσης η νέα γενιά ΜΑΥΡΩΝ οπαδών δείχνει τα δόντια της, έχει αφήσει στάμπα, συνεχίζοντας & συμβάλλοντας στη μεγάλη ιστορία του Συλλόγου μας. Αυτός είναι ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. ΜΑΥΡΗ - Π.Γ.Σ - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ τα προσωνύμια πολλά, ΜΑΥΡΟΣ - ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ - ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ όπως & να το πεις μέσα είσαι, είμαστε ομάδα με φαντασία, πως να το κάνουμε...Το να αποδείξει κάποιος, οτιδήποτε, δεν έχει να κάνει με τους άλλους γύρω. Απόδειξέ το στον εαυτό σου...Νιώθεις κάτι & το έχεις μέσα σου...Ένας ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ που ζει στο πιο απόμακρο μέρος του κόσμου, δεν χρειάζεται να αποδείξει σε κανέναν ότι είναι ΜΑΥΡΟΣ, το αισθάνεται. 

Αρχίζοντας από το πιο απλό - το να αγοράσεις μια ΜΑΥΡΗ φανέλα ή να δεις την ομάδα από την tv ή ακόμα καλύτερα να την παρακολουθήσεις από κοντά, αυτό που μετράει είναι τα συναισθήματα & η φαγούρα που σου βγάζει...Η μικρή επαρχία της Αιγιάλειας προβάλλεται από την ομάδα μας & τον κόσμο μας. Π.Γ.Σ & άρρωστοι φέρανε τα πάνω - κάτω στην κατηγορία, κάνοντας πολλούς να παραμιλάνε...Άλλοι μας λένε χωριό, άλλοι μας αποκαλούν εξοχικό, στην τελική στ' αγγούρια μας...

Στον Σαββατιάτικο αγώνα αν έρθει το θετικό αποτέλεσμα θα το χαρούμε με την ψυχή μας, αν όχι δεν μας παίρνει από κάτω, η προσπάθεια που έχει αρχίσει, έχοντας καταφέρει αλματώδη βελτίωση σ' όλα τα επίπεδα πρέπει να συνεχιστεί. Στον Ταύρο χτυπά η καρδιά μας, αλλά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα σκάσει, πρέπει να αναγνωρίσουμε τη συνολική φετινή μεγάλη προσπάθεια των ΜΑΥΡΩΝ μας στο χορτάρι, είμαστε υποχρεωμένοι & θα το κάνουμε.

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΣ

Blog hits