Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΜΑΧΗ ΜΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ

Ο Μάρτης είναι ο μήνας που περιλαμβάνει μια τετράδα αγώνων που κλείνουν το φετινό πρωτάθλημα της Football League. Τέσσερα άκρως συναρπαστικά παιχνίδια περιλαμβάνει το μενού για τη ΜΑΥΡΗ & θα καθοριστεί η τελική μας θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Το πρόγραμμα λέει: 3 ματς στο Αίγιο με Πανηλειακό - Ηρ. Ψαχνών - Επισκοπή & μια έξοδο στον Ταύρο με Φωστήρα

Όλοι αυτοί οι αντίπαλοι θα παλέψουν, θα κυνηγήσουν τις προνομιούχες θέσεις, θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για μια θέση στα μπαράζ. Η πρώτη μάχη στο χορτάρι ακούει στο όνομα Πύργος. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Πανηλειακός τη Δευτέρα 10/03 & ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Ο αγώνας καλύπτεται & τηλεοπτικά (ΟΤΕ 4). 


Ο αντίπαλος παίζει ίσως το τελευταίο του χαρτί για να πλησιάσει στα ψηλά & στο μεταξύ μας παιχνίδι θα επιδιώξει μόνο τη νίκη. Βρίσκεται 7 πόντους πίσω μας, είναι σίγουρο ότι θα παίξει τα ρέστα του. 

Μακριά από τον Πύργο έχει 2 νίκες - 2 ισοπαλίες, είναι επιθετική ομάδα, σημειώνει γκολ, αλλά τα δέχεται & εύκολα. 
Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις 2 τελευταίες μεγάλες νίκες, θέλει & θα επιδιώξει να τριτώσει το καλό. Είναι ματς - κλειδί, σε περίπτωση νίκης μας που όλοι ευχόμαστε, βγάζουμε ουσιαστικά τον αντίπαλο έξω από το στόχο του, ενώ εμείς παραμένουμε εκεί στα ψηλά σκαλοπάτια. 

Πέρα από τα αγωνιστικά υπάρχει ένα μελανό σημείο σε σχέση με τους κόκκινους οπαδούς που θα έρχονταν Αίγιο τη Δευτέρα για να ενισχύσουν την ομάδα τους. Δυστυχώς η Αστυνομία απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των ερυθρόλευκων οπαδών. Στο ματς του πρώτου γύρου στον Πύργο οι ΜΑΥΡΟΙ μας οπαδοί - φίλαθλοι έτυχαν καλής φιλοξενίας, οι κόκκινοι ξηγήθηκαν όμορφα & στην τιμή του εισιτηρίου. Γιατί υπάρχει αυτή η αυστηρότητα από την πλευρά της αστυνομίας δεν το καταλαβαίνουμε, ούτε θα το καταλάβουμε ποτέ. Μήπως έχουν την αίσθηση ότι στο Αίγιο υπάρχουν ανθρωποφάγοι - κανίβαλοι; Αν διαβάσουν την ιστορία της ομάδας μας & του κόσμου μας θα διαψευστούν σίγουρα...

(Photo: Nansy Deligianni)

Blog hits