Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Η στελέχωση του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ για τη χρονιά 2014-15 σε ότι έχει να κάνει με το ρόστερ, παίρνει σάρκα & οστά. Είχαμε αποχωρήσεις - ανανεώσεις ποδοσφαιριστών & μετά έπονται οι μεταγραφές. Το πρώτο κύμα ανανεώσεων είχε σαν αποτέλεσμα να παραμείνουν στο δυναμικό της ΜΑΥΡΗΣ, σύμφωνα με το panaigialeios1927.gr οι: 

Κοιλιάρας - Σάνδρα - Μαχητής - Kill Bill - Σβούρας, οι οποίοι άλλωστε δεσμεύονταν με συμβόλαιο από την περσινή περίοδο. Επίσης, ανανέωσαν την συνεργασία τους με διετές συμβόλαιο οι ποδοσφαιριστές Σούλης - ΠαπαδόπουλοςΣταμόγιαννος . Παράλληλα ανανέωσαν με συμβόλαιο για ένα χρόνο οι ποδοσφαιριστές Ανδρούτσος , Leo  & Ιωάννου.
Δεν ανανέωσαν και αποδεσμεύτηκαν από την ομάδα οι ποδοσφαιριστές Χρυσοφάκης - Μανδύλης - Καλλιακμάνης - Brain  & Αγουρίδης

Όσον αφορά τον τερματοφύλακα Τσάπαλο  παραμένει στο ρόστερ της ομάδας, αλλά θα δοθεί δανεικός σε ομάδα Football League 2. Οι πρώτες κινήσεις έγιναν, ακολουθούν μεταγραφές που αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η φετινή χρονιά έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, οι μισές ομάδες της κατηγορίας υποβιβάζονται, γι' αυτό βάζεις στόχο να πρωταγωνιστήσεις, να πλασαριστείς στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 

Blog hits