Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΧΡΥΣΟ ΔΙΠΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ...

Μηνύματα αισιοδοξίας φέρνει η σπουδαία νίκη της ΜΑΥΡΗΣ επί της Ερμιονίδας στην Κόρινθο, στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς. 0-1 το τελικό σκορ με κεφαλιά του Ιωάννου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Νάστου & οι βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης του κυπέλλου έχουν μπει. Μετά την επίτευξη του γκολ οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες σήκωσαν τη φανέλα με το "14" & το αφιέρωσαν στον ποδοσφαιριστή μας Σεραφείμ Μωυσίδη. Πολύ καλή κίνηση & μπράβο τους. 

Αγωνιστικά τώρα, στο Α' ημίχρονο δεν βγήκαν φάσεις από τις δύο ομάδες που κοιτούσαν πρωτίστως να μη δεχτούν γκολ. Καμία αξιόλογη ευκαιρία δε σημειώθηκε, ενώ στο Β' ημίχρονο η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ πάτησε καλύτερα & με τη συμπλήρωση 1 ώρας παιχνιδιού ο Ιωάννου με καρφωτή κεφαλιά σημειώνει το πολύτιμο γκολ που θέλαμε. 

Ο αντίπαλος δεν ήταν απειλητικός, στο μοναδικό σουτ που έκανε η μπάλα ευτυχώς σταμάτησε στο δοκάρι. Η ΜΑΥΡΗ έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα & προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Τέλος καλό - όλα καλά & σε 15 μέρες στο Αίγιο έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Θέλουμε την πρόκριση & θα την πετύχουμε.

Ο Π.Γ.Σ αγωνίστηκε: Σταυριανός, Σάνδρα, Σπίνουλας, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Τσατσαρής (46' Σταμογιάννος), Κοιλιάρας (67' Ντάνι), Νάστος, Άτμα, Κατσικοκέρης, Kill Bill (82' Σβούρας).
Photos: "Nansy Deligianni"

Δηλώσεις:
Kill Bill: "Αφιερώνουμε τη σημερινή μας νίκη στον συμπαίκτη μας Σεραφείμ Μωυσίδη που στάθηκε άτυχος. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που για ένα ακόμα παιχνίδι στάθηκε δίπλα στην ομάδα. Δεν θεωρούμε ότι η πρόκριση κρίθηκε μετά τη σημερινή μας νίκη. Εχουμε να δώσουμε άλλο ένα …ημίχρονο στο Αίγιο, όπου πιστεύω με τον κόσμο στο πλευρό μας θα μπορέσουμε να σφραγίσουμε το εισιτήριο της πρόκρισης".

Μουράτ: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έκαναν μία πολύ σοβαρή προσπάθεια. Είχαμε να ξεπεράσουμε ψυχολογικά μία πολύ δύσκολη περίοδο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μωυσίδη, στον οποίο & αφιερώνουμε τη σημερινή νίκη, που μας είχε μπερδέψει τη σκέψη στο μυαλό μας. 

Στο αγωνιστικό μέρος, σήμερα έγινε ένα νευρικό παιχνίδι  από το οποίο είμαι ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία, ενώ στην επίθεση δεν είχαμε καθαρή σκέψη για να εκμεταλλευτούμε & να ολοκληρώσουμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε. 

Θέλω να πιστεύω ότι η δύσκολη ψυχολογικά περίοδο ανήκει στο παρελθόν, κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει ώστε από δω & πέρα κάθε μέρα θα είμαστε καλύτεροι. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημερινή τους εμφάνιση & την κατάκτηση της πολύτιμης νίκης"

Blog hits