Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ...

Δύσκολη μέρα για τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ η σημερινή, αφού "καταφέραμε" να αποκλειστούμε από τη συνέχεια του Κυπέλλου, ήττα στο Αίγιο με σκορ 1-2 από την ομάδα της Ερμιονίδας. Το διπλό του πρώτου αγώνα πήγε περίπατο & δωρίσαμε στον αντίπαλο την πρόκριση στους ομίλους. 

Όλα άρχισαν ιδανικά αφού ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πριν το 10λεπτο, συρτή σέντρα του Κοιλιάρα & ο Leo στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Στα πρώτα μισάωρο είμασταν καλοί, σημειώσαμε & γκολ με τον Σπίνουλα αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 
Σταδιακά ο αντίπαλος κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο, ισορρόπησε, ενώ εμείς αρχίσαμε να "πέφτουμε" αγωνιστικά. Η Ερμιονίδα ισοφαρίζει στο τέλος του ημιχρόνου & στο Β' μέρος διεκδικεί την ανατροπή & δυστυχώς τα καταφέρνει. 

Από εκεί & πέρα φάνηκαν τα προβλήματα του Π.Γ.Σ. Δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό, δεν είχαμε σωστή ανάπτυξη, επιθετικά είμασταν ανύπαρκτοι. Δεν υπήρχε αρχή & τέλος, προσπαθώντας ανορθόδοξα να φέρουμε το ματς στα ίσα. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι & το πρόβλημα στην ορθή ανάπτυξη της ομάδας ήταν ολοφάνερο. 

Έχουμε 2 βδομάδες περίπου για να αρχίσει το δύσκολο πρωτάθλημα, ο Μουράτ & τα παιδιά του καλούνται να αλλάξουν την κακή εικόνα της ομάδας. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στο χορτάρι, να διορθωθούν τα κακώς κείμενα & το σημερινό μεγάλο πάθημα να γίνει ένα μεγάλο μάθημα. Με την ενσωμάτωση των νέων μας μεταγραφικών αποκτημάτων αισιοδοξούμε ότι η εικόνα μας θα αλλάξει & πρέπει να αλλάξει, αλλιώς στο πρωτάθλημα θα έχουμε τεράστιες δυσκολίες. 

Οι δηλώσεις του Kill Bill είναι χαρακτηριστικές: "Για άλλη μία φορά η ομάδα εγκλημάτισε πιστεύω. Όταν έχεις κερδίσει 0-1 μέσα στην έδρα του αντιπάλου & έρχεσαι μέσα στην έδρα σου για να παίξεις μία πρόκριση που θα αποφέρει πολλά κέρδη, όχι χρήματα μόνο αλλά γενικά στην ομάδα & προηγείσαι 1-0 στο 8′ & καταλήγεις να χάνεις 1-2, τότε θεωρώ ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είσαι άξιος της μοίρας σου. Πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Εγώ έτσι το βλέπω. Κάτω το κεφάλι, δουλειά γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο όσο & αν φαίνεται μικρό. Πρέπει να δουλέψουμε ώστε να είμαστε εκεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μπορούμε. Ο άλλος στόχος έφυγε, τέλος. Ο καθένας πρέπει να διορθώσει τα λάθη του & να κοιτάξουμε μπροστά ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Από εκεί & πέρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Η προσπάθεια είναι πάντα προσπάθεια είτε βγαίνει, είτε όχι. Η πορεία θα δείξει τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Κάτω το κεφάλι & δουλειά. Τίποτε άλλο"

ΜΑΥΡΟΙ... ΠΑΘΟΣ - ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ & ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...

Blog hits