Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Π.Γ.Σ.

Παρεδόθησαν, χθες το βράδυ, στο ΕΚΑΜΕ ΑΙΓΙΟΥ τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον Αγώνα Παλαιμάχων της ομάδας μας με την ΑΕΚ στις 22/09/14. Η εκδήλωση - παράδοση της οικονομικής βοήθειας πραγματοποιήθηκε στο καφέ-μπαρ BONGO’S, παρουσία όλων των παιδιών του ΕΚΑΜΕ των γονέων τους και εργαζομένων, αντιπροσωπείας των Παλαίμαχων του Παναιγιάλειου και του εκπροσώπου της δημοτικής αρχής Περικλή Παπαγιαννόπουλου.

* Ευχαριστούμε τα παιδιά του ΕΚΑΜΕ  που μας έδωσαν  την ευκαιρία να μοιραστούμε την χαρά τους και την ζωντάνια τους ,τους γονείς του ΕΚΑΜΕ που μας δείχνουν το δρόμο να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τον καθημερινό τους αγώνα Ζωής , και τους εργαζόμενους του ΕΚΑΜΕ που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα ακάματης κοινωνικής λειτουργίας.

* Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αιγιάλειας για την προσωπική του οικονομική  χορηγία στα έξοδα  διεξαγωγής του Αγώνα

* Ευχαριστούμε τους Παλαίμαχους και πάντα δημοφιλείς άσσους της ΑΕΚ  και συμπαίκτες μας στον Αγώνα για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση και την επιτυχία αυτής. Ήταν τιμή μας που παίξαμε μαζί τους.

* Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΑΕΚ για την μεγάλη χορηγία  (για τα οικονομικά δεδομένα της εκδήλωσης και των καιρών) διάθεσης του πούλμαν της ΠΑΕ  για την μεταφορά των παλαιμάχων της στο Αίγιο.

* Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Παναιγιάλειος για την υποστήριξη στην διάθεση εισιτηρίων και τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις

* Ευχαριστούμε τον Παναιγιάλειο Γ.Σ.  για την υποστήριξη στην διάθεση εισιτηρίων και τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις

* Ευχαριστούμε την Παναιγιάλεια Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών  (Π.Ε.Σ.) για την χορηγία/αγορά σημαντικού αριθμού εισιτηρίων.

* Ευχαριστούμε την Ε.Π.Σ. Αχαΐας για την συμμετοχή της στις εκδηλώσεις, την αποστολή διαιτησίας και τους διαιτητές κ.κ. Κομνηνό, Λουκόπουλο, Ρίττη για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους.

* Ευχαριστούμε τον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ Παναιγιάλειος  κ. Χ. Μαστροκυριάκο για την χορηγία/φιλοξενία τόσο των παλαιμάχων της ΑΕΚ όσο και των συμμετεχόντων στην τελετή παράδοσης των χρημάτων στην ιδιοκτησία του BONGO’S.

* Ευχαριστούμε τον κ. Στρατή Βαρδάκη για την χορηγία/έκπτωση και το θαυμάσιο δείπνο στην αποστολή των παλαιμάχων της ΑΕΚ και των καλεσμένων μας στο REFREN-BAR - RESTAURANT-ιδιοκτησίας του.

* Ευχαριστούμε την παλαιά και νέα διοίκηση του ΝΠΔΑ για την διάθεση του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου και τις διευκολύνσεις (χρήση προβολέων, μεγαφωνικών εγκαταστάσεων κλπ)

* Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην διάθεση των εισιτηρίων .

* Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την προβολή του παιχνιδιού.

* Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους αγκάλιασαν την προσπάθειά μας ενίσχυσης του ΕΚΑΜΕ και μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες των καιρών μας διέθεσαν  (οι περισσότεροι από το υστέρημά τους ) χρήματα  για την αγορά  εισιτηρίου.

Για το Δ.Σ.  του ΣΥΝ.ΒΕΤ.ΠΟΔ. Π.Γ.Σ.

Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ                         ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΡΟΣ                                                          

Blog hits