Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ

Ισόπαλο το αποτέλεσμα σήμερα στην Καισαριανή - σκορ 0-0 -, σ' ένα ματς που οι ευκαιρίες & για τις δύο ομάδες ήταν απειροελάχιστες. Κακός αγωνιστικός χώρος - κακό θέαμα & η λευκή ισοπαλία απόλυτα δίκαιη. Ο Άλιμος - η ομάδα του 4ου σερί Χ - συνέχισε στο ρυθμό του & αυτό γιατί οι ΜΑΥΡΟΙ στο χορτάρι δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του αγώνα. 

Είχαμε πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να μη βγάλουμε ευκαιρίες, εξαίρεση μια κεφαλιά & 2 σουτ σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. 
Στα 4 ματς που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα, βλέπουμε ότι η ΜΑΥΡΗ στο αμυντικό κομμάτι τα πηγαίνει πολύ καλά - δύσκολα δεχόμαστε γκολ. Στην αντίπερα όχθη στον μεσοεπιθετικό τομέα αντιμετωπίζουμε προβλήματα & στη σημερινή αναμέτρηση φάνηκε περίτρανα αυτό. 

Η όχι καλή μέρα των Ουρτάδο - Milievits (ποδοσφαιριστές που περιμένεις να κάνουν τη διαφορά) δε μας έδωσε το δικαίωμα να απειλήσουμε την αντίπαλη εστία. Η μεταφορά του Kill Bill στη θέση του φουνταριστού (η κανονική θέση του είναι στα άκρα της επίθεσης) μέχρι σήμερα δεν έχει βγεί. Η ΜΑΥΡΗ δε δημιουργεί, δε ρολάρει επιθετικά, φτάνει με δυσκολία στο γκολ. Ο Μουράτ με τους παίκτες του θα προσπαθήσει να το αλλάξει - θα βρεί τη λύση. Είμαστε ακόμα στην αρχή & υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. 

Σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού συνεπάγεται ότι παίζεις ορθολογικά, χτυπάς από τα άκρα - από τον άξονα, δημιουργείς, βγάζεις ευκαιρίες - απειλείς, κάτι που δεν έκανες σήμερα. Όλα αυτά που αναφέραμε δε σημαίνει ότι οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες δεν προσπαθούν. Είναι φιλότιμοι, έχουν πάθος - δύναμη, αλλά φαίνεται ότι κάτι "λείπει", κάτι "δε ρολάρει" στο όλο στήσιμο της ομάδας στο χορτάρι. Στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης ξεκινήσαμε δυνατά, είχαμε τον έλεγχο, βγάλαμε 2 ευκαιρίες - μια κεφαλιά του Τσατσαρή & ένα δυνατό σουτ από τον Σταμογιάννο που δε βρήκαν στόχο. 

Ο αντίπαλος προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις & σταδιακά άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι. Μια φορά χρειάστηκε να παρέμβει ο Σταυριανός, σε σέντρα-σουτ αντιπάλου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ χάθηκε από τον Κατσικοκέρη όταν από θέση βολής έκανε προβολή, αλλά ο αντίπαλος πορτιέρο ήταν εκεί. 

Συμπερασματικά σήμερα πήραμε εύκολα τον βαθμό, αλλά το τρίποντο που όλοι θέλαμε, βάση εικόνας δεν δικαιούμασταν να το κατακτήσουμε. Οι μάχες συνεχίζονται, βελτιωνόμαστε μέσα από τις προπονήσεις, κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα.

 



* ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ



 



* Μάχες στην περιοχή




 



* 250-300 ΜΑΥΡΟΙ  στην εξέδρα



 



* Το θέαμα πολύ μέτριο...




 



* Αγωνία στην κερκίδα 




 



* Ουρτάδο & Milievits δε βρέθηκαν σε καλή μέρα 



 



* ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ



 



* Ο πάγκος της ΜΑΥΡΗΣ




 



* ΟΙ BLACK GAZELLES ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ



 



* Η διαιτησία πέρασε απαρατήρητη... 



 


* Η καλύτερη ευκαιρία της ΜΑΥΡΗΣ 
με την προβολή του Κατσικοκέρη 


 



* ΜΑΥΡΗ & ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...



 

* Σταυριανός, Τζημογιάννης, Kill Bill, Τσατσαρής, 
Σπίνουλας, Μαχητής (56′ λ.τ. Μπουτζίκος - 1η συμμετοχή),
Σταμογιάννος (41′ Νάστος), Ιωάννου, 
Ουρτάδο, Milievits (66′ Κατσικοκέρης), Leo.
 


* Τέλος του αγώνα





 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 


 


* Επόμενος αντίπαλος: Ηρακλής Ψαχνών



ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΑΥΡΗ 




 

Blog hits