Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Μεσοβδόμαδα έχουμε αγωνιστική δράση & η ΜΑΥΡΗ καλείται να ταξιδέψει στην Αττική για να αντιμετωπίσει μια μεγάλη - ιστορική ομάδα. Μετά τα 2 εντός έδρας ματς στο Αίγιο & τις 2 ισάριθμες νίκες ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ με ανεβασμένη ψυχολογία θα επιδιώξει να...τριτώσει το καλό. 

Απόλλων Σμύρνης - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ θα κοντραριστούν την Πέμπτη 26/02 & ώρα 16:00 στη Ριζούπολη. Το παιχνίδι θα έχει & τηλεοπτική κάλυψη (OTE Sports 4).  
Ο αντίπαλος είναι από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας & βρίσκεται στην 3η προνομιούχο θέση. Έχει στόχο να τερματίσει στην τριάδα & εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τον παράγοντα έδρα. Στη Ριζούπολη μετράει 7 νίκες & μόλις 1 ισοπαλία. Μήπως ήρθε η ώρα να γνωρίσει την ήττα από τον Π.Γ.Σ

Εμείς με τα τελευταία καλά αποτελέσματα έχουμε φτάσει στην θέση, ισοβαθμούμε με Ερμιονίδα. Η θέση είναι σε απόσταση βολής, τη γλυκοκοιτάμε & έτσι πρέπει να κάνουμε, ενώ η τριάδα είναι κομματάκι μακριά. Στην τελική ο στόχος είναι ένας: Όσο πιο ψηλά - τόσο πιο καλά. Ο Γκουτσίδης έχει όλους τους ΜΑΥΡΟΥΣ ετοιμοπόλεμους & με τους τιμωρημένους Νάστο - Φουρτάδο να επιστρέφουν στο χορτάρι.

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ
ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ

Blog hits