Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Η 4η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ...

Η φετινή αγωνιστική χρονιά οδεύει προς το τέλος, 3 αγωνιστικές απέμειναν πριν το φινάλε. Η ΜΑΥΡΗ πηγαίνει για το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό πλασάρισμα, με την 4η θέση να φαντάζει εφικτή. Το πρόγραμμα λέει: 2 αγώνες εκτός με Επισκοπή - Φωστήρα & ένα ματς στο Αίγιο με Ερμιονίδα

Αν καταφέρουμε να πετύχουμε το 3 στα 3 φτάνουμε στην απευθείας παραμονή στην κατηγορία, καταλαμβάνουμε την ουδέτερη 4η θέση, χωρίς play off & play out...Με λίγα λόγια όλα περνάνε από τα πόδια μας, οι ζητούμενες 3 νίκες, πράγμα σίγουρα δύσκολο - πρέπει να ματώσουμε στο χορτάρι - είναι ο μεγάλος μας στόχος
Ο Π.Γ.Σ το τελευταίο διάστημα διανύει περίοδο φόρμας, παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε & σε δύσκολες έδρες όπως Ριζούπολη - Πάτρα περάσαμε αλώβητοι. 

Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη έξοδο στην Κρήτη, την Δευτέρα 23/03 & ώρα 14:45 αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Επισκοπής. Ο αντίπαλος ψάχνει βαθμούς για να απομακρυνθεί από την τελευταία τριάδα & είναι μια ομάδα που έχει εξελιχθεί σε κακό μας δαίμονα. Στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια υπάρχει μια συγκυρία σε σχέση με τους αντιπάλους. Η Επισκοπή μας έκοψε την περσινή χρονιά την είσοδο μας στα μπαράζ ανόδου, ο Φωστήρας μπήκε στα play off - πήρε τη θέση μας, ενώ η Ερμιονίδα είναι η ομάδα που μας απέκλεισε από το κύπελλο. 

Στο ματς της Δευτέρας ψάχνουμε τους βαθμούς, αλλά & ο πόντος μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη βάση ότι 1 ισοπαλία & 2 νίκες μπορούν υπό προυποθέσεις, να μας φέρουν τέταρτους στην τελική βαθμολογική κατάταξη. Εκτός αποστολής οι Άκπα & Μαχητής (τιμωρημένοι), ενώ η ευχάριστη είδηση είναι η επιστροφή του Μωυσίδη στο χορτάρι έπειτα από 7 μήνες (υπήρχε τραυματισμός στην καλοκαιρινή προετοιμασία). Σιδερένιος Σεραφείμ & υγεία να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΥΡΟΙ

Blog hits