Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΜΑΤΣ - ΚΛΕΙΔΙ ΜΕ ΧΑΝΙΑ

Απομένουν 7 αγωνιστικές για να κλείσει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος & η ΜΑΥΡΗ δείχνει αποφασισμένη να δώσει τα πάντα, παλεύοντας στο χορτάρι τα εναπομείναντα παιχνίδια. Ένας μεγάλος αγώνας με βαθμολογικό ενδιαφέρον έρχεται προσεχώς. Δευτέρα 02/03 & ώρα 16:00 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Α.Ο.Χανίων στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Υπάρχει & τηλεοπτική κάλυψη (OTE Sports 2). 

Τέσσερις ομάδες φαίνεται ότι θα παλέψουν για να καπαρώσουν την 4η θέση. Όποιος τερματίσει 4ος είναι απαλλαγμένος από τα μπαράζ ανόδου, αλλά & τα μπαράζ παραμονής, εν ολίγοις τελειώνει το πρωτάθλημα & πάει σπίτι του. Χανιά - Ερμιονίδα - Αχαρναικός & ΜΑΥΡΗ διεκδικούν την προνομιούχο θέση & προβλέπεται να πέσουν κορμιά μέχρι την τελευταία αγωνιστική. 

Στο παιχνίδι της Δευτέρας ο Π.Γ.Σ παίζει για ένα αποτέλεσμα. Μόνο νίκη είναι το σύνθημα, θέλουμε πάση θυσία το τρίποντο που θα μας δώσει το δικαίωμα να ελπίζουμε. Τα Χανιά έχουν 5 βαθμούς περισσότερους από εμάς & θα έρθουν Αίγιο πρωτίστως να αποσπάσουν την ισοπαλία που τους βολεύει. Η συμπαθής ομάδα της Κρήτης έχει καλό σύνολο & κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές, παλεύει όλα τα παιχνίδια, είναι σφιχτή ομάδα - δύσκολος αντίπαλος. 

Οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνουν σημαντικά σημάδια ανάκαμψης & αυτό είναι θετικότατο. Γνωρίζουν ότι η νίκη στο συγκεκριμένο ματς αν έρθει, θα μας βάλει στο κόλπο, γι' αυτό είναι σίγουρο ότι στο χορτάρι την Δευτέρα, θα παίξουν τα ρέστα τους.

ΜΑΥΡΟΙ - ΜΠΛΕ & ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ...

Blog hits